2777
2789
عنوان

بهم گفت.... (:💔

279 بازدید | 37 پست

بهم گفت موهات ببینم چقد بلند شده 

بزار بلند شه ی دختره هست تو دانشگاه موهاش تا زانوشه مث اون شه

خیلی دلم شکست💔

پر حس بدم همش میگم یعنی خیلی از من قشنگتر بود؟ 

ب روش نیاوردم تو تماس تصویری دو ساعت بودیم اینو ک گفت یهو موندم اصن کلش زهرمارم شد تموم کردم تماسو

واقعا بده این حرکت😊این مقایسه

حق داشتی زهرت بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اعتماد بنفس داشته باش،مثبت نگاه کن ایشون نرفته بااون خانوم ،ازچیزی ک خوشش اومده خواسته براش فر ...

خب حداقل میتونست بگه بزار بلند شه دوست دارم نه که بگه مثل اون دختر 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

چرا فکر می‌کنی چون دوسش داری یا دوستت داره دیکه وچشمش نباید هیچ چیز رو ببینه یعنی هر چیزی ک براش جذاب باشه و مورد علاقه باید حذف بشه چون اون وسیله اون چیز  میره برا رقابت با تو؟!!! خب موی بلند دوست داره و دیدن موی اون دختر براش تحسین بر انگیز بود،،،دیدن گل دیدن یه بچه دیدم هر چیزی ،اونم آدمه اینقدر هووو تراشی نکن برا خودت

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

به نظرم ناراحت نشو 

ممکنه منظوری نداشته باشه 

طرز تفکر تو با اون متفاوته 

بر اساس تجربه میگم 

اون مدل مو رو دوست داشته به توام که دوست داره گفته اونجوری باشی 

خودت پیش نمیاد پسری یا مدل مویی رو ببینی خوشت بیاد دلت بخواد رلت هم اونجوری باشه؟ 

میتونه از دوست داشتن باشه.