2777
2789
عنوان

بهم گفت.... (:💔

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 37 پست
چ برخوردی داشته باشم؟ 

عزیزم توهم بگو یه پسره رو دیدم خیلی بدن خوشفرمی داشت معلوم بود باشگاه رفته اینقد دوست دارم توهم مثل اون باشی البته فعلا نگو بزار چند وقت دیگه بعد اگه بهش برخورد بهش بگو دیدی وقتی ادم مقایسه میشه اذیت میشه اینا تعهد های یه رابطه ست که به شعور بستگی داره اینکه ادم کسی نگاه نکنه و نگاهم کرد با شریک خودش مقایسه نکنه 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ برخوردی داشته باشم؟ 

بنظرم یکی دو روز باهاش سرسنگین باش

واقعا حرف جالبی نزده‌‌..برا احساساتت ارزش قائل باش

«ارزش و کمالات شما چه ظاهری چه باطنی  اینقدی بالاهس که نباید باهیچکس مقایسه شه»

نه تنها شما بلکه همه دخترا

این جمله همیشه تو خاطرت باشه، مقایسه اعتماد بنفسو تخریب میکنه😑

میدونم بحث بدی میشه اینو نمیخام

اره خب 

چندسالشه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
بنظرم یکی دو روز باهاش سرسنگین باش واقعا حرف جالبی نزده‌‌..برا احساساتت ارزش قائل باش «ارزش و کمال ...

دقیقا 

اخه تعریف از خود نباشه من میگن خوشگلم 

بعد کنجکاو شدم ک یعنی چ مگ اون دختر چی داشته یا چقد موهاش بلند بوده

21

اها فعلا تو جوه چیز نکن خیلی 

چ برخوردی داشته باشم

نشون بده ناراحت شدی. بگو من زندگی و علایق و سلیقه ی خودمو دارم دوس ندارم خودمو شبیه یکی دیگ کنم حالا مو یا ابرو یا هر چی. 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
نباید اونو مثال میزد (: بارها میگ هیچکس تو نمیش

عزیزم درکت میکنم دلت شکسته ،الانم اصلا غصه نخور همین حالا برو بهش پیام بده بگو تاالان بیدار بودی و حرفش دلتو شکونده ازش بخواه ارومت کنه و باهم حرف بزنید 

همین کارو کن منتظر خبر خوشت هستم

دقیقا  چ برخوردی داشت باشم تا الان خیلی بحث کردیم

خب اگه تو مورد های دیگه اوکی بود میتونی واسش بدون بحث توضیح بدی و بگی دوس ندارم مقایسه بشم شایدم واقعا قصد تحقیر کردن تو رو نداشته ولی اگه کلن میدونی لاشیه و سمی درست بشو نی خودت اذیت نکن 

عزیزم درکت میکنم دلت شکسته ،الانم اصلا غصه نخور همین حالا برو بهش پیام بده بگو تاالان بیدار بودی و ح ...

گلی پر از آرامشی شما ممنونم از توجهت

نمیخام فک کنه اعتماد ب نفس ندارم یا هرچی 

اخه همینطوریشم خیلی بحث کردیم منو حساس فک میکنه 

صب کاش بفهمه خودش بعد بگم اره بدم اومد با خودم گفتم مگ اون چیه چطوریه ک مقایسه میکنی

دقیقا  اخه تعریف از خود نباشه من میگن خوشگلم  بعد کنجکاو شدم ک یعنی چ مگ اون دختر چی داش ...

کنجکاو نشو چون تو در ورژن خودت بهترین وخوشگلترینی

اگه دنبال همچین حرفایی بری باعث میشه اعتماد بنفستو بگیره 

ایقدی به خودت مطمئن و بااعتماد بنفس باش که اصلا برات مهم نباشه

ولی طرفتو هم متوجه اشتباهش کن

بگو پسر همسایه سرکوچمون خیلی هیکلش قشنگ و خوشتیپه منم دوس دارم توهم مث اون باشی تا بفهمه چقدر حرفش نسنجیده و مزخرف بوده