2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختردایی من برای اینکه کنکور داشت درس میخوند رو زمین مینشست ی پاش افتضاح شده بود ببین فقط و فقط پاتو مرتب چرب کن نزار خشک بشه اصن با مرطوب کننده روغن بدن هرچی ک داری چربش کن مرتب اون پاش پینه بسته بود با این روش خوب شد ب حرف بقیه گوش نده میگن ژیلت بکش و سنگ پا بکشو اینا نع فقط و فقط مرتب چربط کن قول میدم خوب شه

سرکه سیب اصل معجزه نمیکنه ها اما مداوم استفاده کنید کمرنگ میشه اگه پوست حساسی دارید با آب مخلوط کنید و به قوزک بمالید اگه حساس نیس خود سرکه سیب رو احتیاج به شستن هم نداره خشک میشه خودش 

دختردایی من برای اینکه کنکور داشت درس میخوند رو زمین مینشست ی پاش افتضاح شده بود ببین فقط و فقط پاتو ...

یه مدت خیلی چرب میکردم ولی نرفت اصلا دکترم رفتم گفت نمیره کمتر میشه 😔حالا بازم چرب میکنم ببینم چی میشه ممنون

سرکه سیب اصل معجزه نمیکنه ها اما مداوم استفاده کنید کمرنگ میشه اگه پوست حساسی دارید با آب مخلوط کنید ...

برای اینکه پوستتون خشک هم نشه هر دو روز یباری یا بعد حمام روغن روغن زیتون یا بچه یا کرمی چیزی هم بمالید 

خیسش کن خشکش کن بعد شبا پماد جی بزن .روشو سمباده نرم بکش یا سنگ پا .بعدم از این به بعد تو مدل نشستنت ...

اره اکثرا اون مدلی میشینم از بچگی متاسفانه. 

ممنون