2777
2789
عنوان

عشقتون چجوریه؟

213 بازدید | 13 پست

سلام ،لطفا متاهلین جواب بدن هرچند خصوصی ولی سخت نگیرین  عیب نداره کسی کسیو نمیشناسه اینجا ...عشق بین شما و همسرتون چجوریه؟؟کی بیشتر عاشقه از کجا میفهمید چیکار میکنید یا چیکار میکنه همسرتون زبانی بیان میکنه ؟احساسات شما تحریک میشه قلبتون تند تند بزنه براش؟؟

احساساتش زبانی نیست معمولا. گاهی عملی ثابت میکنه..

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثله من ،،،امضاتو دوس دارم 🥰🥰😍ان شالله نی نیتو سالم بغل بگیری

مرسی گل من 🌹

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من هنوز ازدواج نکردم دارم نامزد میکنم تقریبا ۱سالی هست تو رابطه ایم اون خیلی عاشق تره اوایل من عاشق تر بودم ولی الان اون به شدت مشتاق تر و خواهان تره 

حقیقتش هرکاری فکر کنی میکنه برام همیشخ دست پر میاد پیشم هرچی حقوق بگیره تقریبا خرج من و ایندمون میکنه همش به فکر اینکه درامدش ارتقا بده که من راحت تر زندگی کنم خونه  بهترین جا بگیره با اینکه میدونم خیلییی بهش فشار میاد

خیلی بغلم میکنه جلو خانوادش همیشه پشتمه هرچند خانوادش واقعا باهام خیلی خوبن و معتقدم این احترام رو از پسرشون یاد گرفتن انقدر که منو بالا برده پیش خانوادش اوایل رابطه میمردم تا بهم بگه دوستم داره ولی الان همیشه میگه😅

چکار کردی که عاشقت شد؟

واقعا کار خاصی نکردم دوسش داشتم و همیشه کنارش بودم حس میکتم علت اینکه عاشقم شد این بود که خیلی باهاش همراه بودم تو تصمیمات زندگیش و واقعا خیلی به رشدش کمک کردم تشویقش میکردم و بهش اعتماد به نفس میدادم کلا کم صحبته ولی من زمان زیادی میذاشتم تا ببینم زندگی ایده آلش چیه نا بتونم در همون راستا کمکش کنم

و از همه مهم تر اینکه هی زارت و زورت بهش زنگ نمیزدم و پیام نمیدادم میذاشتم دلتنگ بشه و خواهان باشه

از نظر رابطه ی ج.. هم من خانوادم بسته نیستن ولی خودم حد و مرزهایی دارم برای همین همبشه براش یه بغل داشتم که ارومش کنه و به نظرم به طور کلی این بعد از رابطه بعد مهمیه خصوصا در ازدواج

و اینکه من کلا دختر بسیار مستقلی ام چالش هم باهم داشتیم اصلا هم کم نبودن ولی میدونه من اگر چیزی برام اصل رابطه باشه باید فراهم بشه وگرنه ادامه نمیدم اوایل سر بحث حق و حقوق چالش وحشتناکی داشتیم و اونموقع من خیلیییی بیشتر دوسش داشتم ولی گفتم اگه حق طلاق مخالفی جدا میشیم و حتی ۳/۴روز هیچ صحبتی نکردیم و عملا جدا شدیم تا خودش دید من کوتاه نمیام زنگ زد و پذیرفت من ادم سازگاریم ولی به جاش خیلی جدی ام 

خودش همبشه میگه عاشق این اخلاقمه😅