2777
2789
عنوان

جنسیت بچم

361 بازدید | 44 پست

سلام خانم من باردارم حدود دوماهمه از اول خانواده شوهرم هی پسر پسر میکردن و من ناراحت میشم چون بنظرم هم دختر خوبه هم پسر الان که باردارم مادرشوهرم دگ ول نمیکنه همش میگه من میدونم پسره پسره قند عسله من واقعا ناراحت میشم چه فرقی داره هرچی باشه من دوسش دارم البته من خودم دختر دوس دارم ولی درکل برام اونقد فرق نداره ولی میبینم هی حرص پسر میزنن دوس دارم بچم دختر شه بخوره تو ذوقشون آخه هی میگه من خواب دیدم از حالتت معلومه شما بودید واقعا ناراحت نمیشیدید؟

معلومه برا شما هم مهمه ک چی باشه وقتی بهت این حرفو میزنن بگو من فقط میخام سالم باشه جنسیتش دست خدا هس

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

معلومه برا شما هم مهمه ک چی باشه وقتی بهت این حرفو میزنن بگو من فقط میخام سالم باشه جنسیتش دست خدا ه ...

من همیشه گفتم مهم ترین چیز سلامتیه ولی باز میگه اون که آره ولی پسر 

وایییی واییییی چقد متنفرم از اونایی که پسر پسر میکنن خانواده بابای منم به هرکی حامله میشه میگن ایشالا پسر زائونت😐😐

چه فرقی میکنن هردو هدیه خدا هستن مهم اینه که سالم باشن

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

اون اول بارداری اصصصلا مشخص نمیکنه بچه چیه. من بارداری قبلی بچم‌دختر بود شوری میخواستم و ترشی میگفتن پسره سونو هم 12هفته گف احتمالا پسره بعد دختر بود. بعدم هرر بار مادرشوهرت حرف جنسیت زد قاطعانه بگو انشالله سالم و صالح باشه ی چندباری بگی ول میکنه. 

واقعا چ فرقی داره دختر ‌‌پسر ؟ من ک‌نمیفهمم

آخرش هر کدوم می‌رن پی زندگی خودشون 

اگه خیلی بچه های خوبی باشن به ما هم ابن وسطا یه سری میزنن

خدایا ب دلامون آرامش بده
انشالله سالم و سلامت باشه هم شما هم نی نی فقط این مهمه  خب یه بار بگو من خودم دختر میخوام یا ب ...

بخدا میگم ولی اصلا انگار ن انگار هی همش دعا میونه خدا بهتون پسر بده یه بار گفتم من خودم دختر دوس دارم ولی باز میگه پسر 

2790
2778
2791
2779
2792