2821
2789
عنوان

جنسیت بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 44 پست
من اولی پسره دومی رو واقعا نمی‌دونم چی باشه بهتره 

من ک دوس دارم از هر دوتاش یدونه داشته باشم

یا هم دو دختر و یه پسر داشته باشم🫢

البته اینا هنوز حرفه اولی بدنیا بیاد ببینیم چی میشه😅

خدایا ب دلامون آرامش بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم هفت هفتمه

واسه 8 روز اون بتا خیلییییی کمه 

اگر خدای نکرده خارج رحمی نیست اینم پسره

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 
من ک دوس دارم از هر دوتاش یدونه داشته باشم یا هم دو دختر و یه پسر داشته باشم🫢 البته اینا هنوز حرف ...

آخه یه دختر یه پسر برای مادر پدر خوبه ولی دوتا پسر برای خود بچه ها خوبه واقعا نمی‌دونم چی خوبه تشخیصم از کار افتاده

واسه 8 روز اون بتا خیلییییی کمه  اگر خدای نکرده خارج رحمی نیست اینم پسره

ن خارج رحم نیست.  ولی چهار روز بعدش ۳۹۴۰ شد بتام 

هرچیه سالم باشه. ی پسر دارم. دوس داشتم این دختر بود😢❤

ن خارج رحم نیست.  ولی چهار روز بعدش ۳۹۴۰ شد بتام  هرچیه سالم باشه. ی پسر دارم. دوس داشتم ...

انشالله که اونی میشه که دلت میخواد 

من دعا میکنم اول سالم باشه بعد یه دختر خوشگل ملوس باشه نی نیت

هیچکس واسه من دوبار عزیز و محترم نمیشه. هرچی هست همون بار اوله. تا وقتی باهات حرف نزدم باهام حرف نزن 
آخه یه دختر یه پسر برای مادر پدر خوبه ولی دوتا پسر برای خود بچه ها خوبه واقعا نمی‌دونم چی خوبه تشخیص ...

اره دقیقا راست میگی

چقد سخته تصمیم راجب بچه دوم 😢

خدایا ب دلامون آرامش بده
واس منم دعا کنید گلم

چشم عزیزم 

واسه دوتاتون توحید خوندم 

انشالله بچه سالم و صالح دنیا بیارید با همون جنسیتی که دلتون میخواد 🌺

دکترم بهم یاد داده بود تا سه روز نهایت 4 روز بعد از تاخیر باید زیر 400 باشه بتا مال شما 10 روز ...

عزمزم الان دقیقش نگاه کردم ۹ روز بعد تاخیر بوده و بتا ۲۰۰۰

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز