2777
2789
عنوان

عاشق شدم

563 بازدید | 26 پست

سلام...من ۱۸ سالمه و از یکی از آشناهامون خوشم میاد...الان سال کنکورمه اما خیلی درگیر این موضوع شدم... ب کسی هم نیمتونم در این باره حرفی بزنم....هر دقیقه بهش فکر میکنم... حتی اخلاقای بدشم دوس دارم...نمیدونم چمه...اقتضای سنمه یا هرچی از این اوضاع خوشم نمیاد...ن من ن اون آدمی نیستیم ک بتونیم راحت صحبت کنیم باهم و حرف دلمونو بزنیم...ینی شرایطشو نداریم... 

میشه کمکم کنیید؟ ب خصوص کسایی ک تو رنج سنی خودمن... 

حس شیشمی ام اگه هس بم بگه آیا متقابله یا ن...در آینده چی پیش میاد...🥺❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم رل دارم 

ببین  ربطی نداره چ رل داشه باشی چ ن  رو درست  بستگی ب خودت داره  ضهیف شدنت  ببین طرف مقابلتم بهت حس داره باهم باشیددد دیگگگک

"پشیمونی" دَردناک تَرین چیزیه کِه تویِ زندگی  میتونی تجربش کنی!🦋                   ♡ 𝑩𝑩𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕𝒄𝒗♡ 

عزیزم من خودم از ۱۲ ۱۳ سالگی رو طرف کراش داشتم تا الان که ۲۰ سالمه بعد که فهمیدم اونم بهم حس داشته الان اصلا حس گنگی بهم دست داده نمیدونم چیکار کنم به نظرم بسپار به دست خدا و زیاد بهش فکر نکن وقتی بیخیال بشی انگار بیشتر جذبت میشه 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

من خودم دقیقا زمانی که بیخیالش شدم متوجه شدم اونم بهم حس داشته

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
خب ببین اونم ی نظری دارع بهت اینشتاشو فالو کن این داستانا ببین میتونی چتی باهاش ارتباط بگیری چتی خبه ...

نمیتونم...باهم رودروایسی داریم... نمیخام متوجه بشه...دوس دارم خودش پیش قدم شه... درکل ریسک داره برام...

منم رل دارم  ببین  ربطی نداره چ رل داشه باشی چ ن  رو درست  بستگی ب خودت داره ...

دیر ب دیر میبینیم همو... و همیشه تو جمع خانوادگی هستیم...تنها نمیشم... هیچ‌ ریکشنی نمی‌تونیم نشون بدیم..

عزیزم من خودم از ۱۲ ۱۳ سالگی رو طرف کراش داشتم تا الان که ۲۰ سالمه بعد که فهمیدم اونم بهم حس داشته ا ...

چقدررر خوب ک حستون متقابل بوده... حالا ک جفتتون اوکیید گنگی چراا:) کاش منم بفهمم چ‌حسی بم داره

دیر ب دیر میبینیم همو... و همیشه تو جمع خانوادگی هستیم...تنها نمیشم... هیچ‌ ریکشنی نمی‌تونیم نشون بد ...

خب چت کنید  بیرون برید 

"پشیمونی" دَردناک تَرین چیزیه کِه تویِ زندگی  میتونی تجربش کنی!🦋                   ♡ 𝑩𝑩𝒓𝒊𝒈𝒉𝒕𝒄𝒗♡ 
چقدررر خوب ک حستون متقابل بوده... حالا ک جفتتون اوکیید گنگی چراا:) کاش منم بفهمم چ‌حسی بم داره

حستو با کللل وجودم درک میکنم که چقدر الان تو فکر اینی که چه حسی بهت داره چطوری نگات میکنه و هزاران فکر دیگه منم اونموقع همونطور بودم تازه اون اصلااا حسشو نشون نمیداد....

گنگ بودنم به این خاطره که بودن باهاش شاید عاشقانه باشه اما منطقی و عاقلانه نیست

2790
2778
2791
2779
2792