2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 26 پست
چطور متوجه شدی؟ 

به یکی که باهام صمیمیه گفته بود

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حستو با کللل وجودم درک میکنم که چقدر الان تو فکر اینی که چه حسی بهت داره چطوری نگات میکنه و هزاران ف ...

دقیقاااا...کل رفتاراش برام مهمه...

حتی با ریز نگاهش ذوق مرگ میشم 

دقیقاااا...کل رفتاراش برام مهمه... حتی با ریز نگاهش ذوق مرگ میشم 

بخدا من اگر حتی یه جا منو مخاطب قرار میداد چند روز خوشحااال بودم چقدر ذوق میکردم اصلا حس خیلی نابی بود...خیلی درکت میکنم امیدوارم اونم متقابل باشه حسش بهت...هیچ رفتار امیدوار کننده ای نداره؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
میخااااام منممم:)

امیدوارم برات اتفاق بیوفته عزیزم:)

بخدا من اگر حتی یه جا منو مخاطب قرار میداد چند روز خوشحااال بودم چقدر ذوق میکردم اصلا حس خیلی نابی ب ...

چقدر منیی تووو

کلا هر چن ماه ی بار اگ‌ مراسمی تولدی چیزی باشه میبینیم همو... یکی دوبار فقط برگش ی نیم نگاهی انداخت..همییین

چقدر منیی تووو کلا هر چن ماه ی بار اگ‌ مراسمی تولدی چیزی باشه میبینیم همو... یکی دوبار فقط برگش ی ن ...

ببین بخدا برای منم اصلا علامت اونطوری نشون نمیداد اصلااا ...تازه ما اختلاف سنیمون هم زیاد بود نزدیک ده سال ازم بزرگتره ...شما چقدر اختلاف سنی دارین؟

داری بم امید میدی🥺 من ۱۸...اون ۲۴.. 

من میومدم اینجا تاپیک میزدم همه میگفتن با این چیزایی که تو میگی عمرا علاقه داشته بهت و فراموشش کن و از این حرفا واقعا هم خیلی نا امید میشدم ولی اخرش یه جور دیگه رقم خورد میخوام بگم شاید برای تو هم همینطوری باشه

من میومدم اینجا تاپیک میزدم همه میگفتن با این چیزایی که تو میگی عمرا علاقه داشته بهت و فراموشش کن و ...

خودمم خیلی امید دارم... ی حسی بم میگه میشه... چون این کاملا با حسای دیگ فرق داره... 

امیدوارم هرچی صلاحمه پیش بیاد.:)

خودمم خیلی امید دارم... ی حسی بم میگه میشه... چون این کاملا با حسای دیگ فرق داره...  امیدوارم ...

انشالله که همینطور میشه