2777
2789
آره درک میکنم  ولی خب انسان هر مرحله تجربه جدیدی داره  چند مدت بعد هم دلت برای خلوت الان ...

وای فک کنم بچه بیارم از فکر مجردیام روانی شم

باورت میشه ب طلاق هم فکر کردم؟

اره شیش هف ماهی میشه

منم اوایل اینطوری بودم  کم کم خوب میشع فیلم بزارین باهم ببینین لحظه هاتو شیرین کن و لذت ببر ...

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فک کنم بچه بیارم از فکر مجردیام روانی شم باورت میشه ب طلاق هم فکر کردم؟

آخرش که چی ، همه خواهر برادرات میرن سر خونه زندگی خودشون ، تو میمونی و تنهایی

مهم خونه و خونواده خودته

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
منم اوایل اینطوری بودم  کم کم خوب میشع فیلم بزارین باهم ببینین لحظه هاتو شیرین کن و لذت ببر ...

تا یازدع دوازده فیلم میتونیم ببینیم شوهرم چون باید شیش صبح بره سرکار میخابه ومشکل منم دقیقا اینه همش خستس

وای فک کنم بچه بیارم از فکر مجردیام روانی شم باورت میشه ب طلاق هم فکر کردم؟

آره منم فکر طلاق میکردم اون اوایل ولی خب مشکلم داشتم ولی دوستامو میدیدم که مجردن دلم خون میشد دوس داشتم برگردم واز نو تجربه کنم خونه بابا بودنو حس غریبی داشت اون روزا ...ولی الانم به خاطر مشکلات دوس دارم برگردم  نه دلتنگی

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
آره منم فکر طلاق میکردم اون اوایل ولی خب مشکلم داشتم ولی دوستامو میدیدم که مجردن دلم خون میشد دوس دا ...

عزیزم مشکلاتت مگ چین البته فضولی نشه اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه

من رابطم باپدرم زیاد خوب نیس ولی پیش مادرم بهشته 🙂

مادر اخ مادر الان از پیشش اومدم بازم دلم تنگشه انقدر گریه کردم 😂شوهرم میخندیدمیگف بچه ای مگ

ساعت ده بافیلم تردید ایقددد گریه کردم دلم واس بابام تنگ شد😂

عزیزم مشکلاتت مگ چین البته فضولی نشه اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه

شوهرم بداخلاقه خیلی ..اذیتم میکنه ..نمیذاره با کسی در ارتباط باشم ...افسردگی گرفتم ...جرآت ندارم کوچکترین حرفی بهش بزنم ... فقط لحظه شماری میکنم شرایطم جور شه طلاق بگیرم ..یه تیکه زمین دارم دعا کنید بخرنش تا بتونم باهاش یه خونه بگیرم  ...و این زندگی رو تموم کنم  بدون پول نمیشه رفت منم که جایی رو ندارم ...عوضی میدونه کسی رو ندارم اذیتم میکنه ...فقط قیافه نحسش اون روز که واسه همیشه میرم  دیدنیه 

شوهرم بداخلاقه خیلی ..اذیتم میکنه ..نمیذاره با کسی در ارتباط باشم ...افسردگی گرفتم ...جرآت ندارم کوچ ...

وارد یکارتوپ شو 

من میکاپ ارتیستم خودم ۲۲سالمه خیلی پشیمونم چرا بجا دانشگا همون موقع نرفتم سراغش