2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ نگوووو😔

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
هیچی اتفاقا شوهرمم خوبه هرچی بگمم ن نمیگ خیلیم دوسم داره خودم انگار مشکل دارم دوس دارم برم مشاور ولی ...

خداروشکر ک شوهرت خوبه شاید ازکار وروزای تکراری خسته شدی مجردی خوبه ولی خب اونم تنهایی داره خداروشکر کن گلم

یاد باد آن روزگاران یاد باد

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...
خداروشکر ک شوهرت خوبه شاید ازکار وروزای تکراری خسته شدی مجردی خوبه ولی خب اونم تنهایی داره خداروشکر ...

اره عزیزم زیادم میرم خونه بابام ولی این شب لعنتی نمیدونم چی داره

اره خب ولی اتاق خودم اصلا یچی دیگس کلا حالوهوا اونموقع فرق داشت

فک کنم تازه عروسی کردی

اره خب ولی اتاق خودم اصلا یچی دیگس کلا حالوهوا اونموقع فرق داشت

آره درک میکنم 

ولی خب انسان هر مرحله تجربه جدیدی داره 

چند مدت بعد هم دلت برای خلوت الانت تنگ میشه و دور و برتو بچه و می‌کنه

الان باز بهتره چون وقتت برای خودته 

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘