2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماه اگه هر روزش بری شاید یه چیزایی یاد بگیری ولی هر روز دوخت و دوز داری و خسته میشی

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
خیاطی خیلی سخته .. دقت و حوصله فراوون میخواد البته اینم بگم اصلا یک ماهه چیزی یاد نمیگیری

جدی؟میگه همه کار اموزام ی ماهه خیاط شدن با الگو میگع ذقیق تره....میگه اول دامن بالا تنه مدل زیپ یقع مانتو سارافون..میگه برش یاد بگیری میتونی همه چی بدوزی

یک ماه روزی یساعت ونیم..

خسته میشی

هر کلاسی فشرده باشه بار اموزشی اش کم میشه

شما تو خونه یاید کلی وقت بزاری هر روزم بخوای بری له میشی

کلاس خیاطی اکثرا هفته ای یک یا دو جلسه است

شاید سی جلسه باشه ولی با فاصله

اگ امکاتش هست بگو هقته ای دوبار میام اگ نه ک برو جای دیگه

جدی؟میگه همه کار اموزام ی ماهه خیاط شدن با الگو میگع ذقیق تره....میگه اول دامن بالا تنه مدل زیپ یقع ...

اره من خودم دارم میرم کلاس خیلی دقت میخواد کلی نکته داره که حتی خیلی از استادا نمیگن بعد میای خونه میدوزی میبینی یجاش مشکل داره .. ببین اگه واقعا علاقه و استعدادش رو داشته باشی شاااااااید یک ماهه یاد بگیری .. اما براحتی حداقل ۳ ماه طول میکشه.. تازه اونم بیای خونه ی عالمه هم تمرین کنی

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤