2777
2789
بابلم مریضه خودمم هزار مشکل دارم خسته شدم از زندگی کسی هم نیس باهاش درد و دل کنم مجردم

باما دردل کن خواهرانقدربگو تاخالی بشی

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لیسانس دارم ولی بیکارم

کارکه اصلانیسست .خیلی کمه .تقریبامشکل همست.

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 

استارتر من به نظرم ۹۰ درصد ادما مشکل خودشونو دارن

یکی پول ندارن 

یکی بچه بد داره

اون یکی مشکل روحی داره

اون یکی سلامتی نداره

یکی خانوادش مریضن 

یکی شوهر بده داره

منم مشکل خودمو دارم منم خیلی خستم

ان شاالله خدا خودش هوای مارو داشته باشه

اخرش ما میمیریم عجله ای نداشته باشیم بهتره🙂🙃

معلول جسمی هستم

عزیزم ان شاالله خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده باور کن همه مشکل دارن ان شاالله مشکل تو هم درست میشه خدا خیلی بزرگه برای منم دعا کن منم مریضم دوتا دختر دارم خدا به دخترام رحم کنه و خوب بشم 

بیشتر مریضی بابام اذیتم میکنه نارسایی قلبی داره الانم باد فتق گرفته نمیتونن عمل کنن خطر داره 

مریضی قلبی سخته نزدیکام داشتن .بالای سرش 7تاحمدبخون هرروز .انشالله بهتربشن

بابلم مریضه خودمم هزار مشکل دارم خسته شدم از زندگی کسی هم نیس باهاش درد و دل کنم مجردم

منم مجردم.  مامانم ۳ ساله فوت کرده  تو سن ۵۰ سالگی سرطان گرفت و رفت.  من بدبخت خواهر ندارم. کل کارهای خونه گردن منه اعصابم خراب خراب  خداشاهد اینا هم یکم کمک نمیکنن بار از دوشم برداشته بشه  کمتر دنبالشان جمع کنم.  مررردم از بس شستم پختم جمع کن پهن کن  هر روز.  فقط سرخاک مامانم میرم اونم ماهی ۱ دفع  یهو همه رفتن فقط ۳ روز اول فوت مامانم پیشمون خوابیدن تمام شد رفت  بهونه ش کردن کرونا.  من بدبخت عید تمیزی مکنم ،رب درست مکنم، ترشی، آبلیمو  آبغوره  برای مصرف خودمون آخرش بابام میگه چه مکنی لباسا لباسشویی میندازی ۱ وعده درست مکنی برای دو وعده  این حرفا آدم میسوزانه بماند چنی تمیز هستم و ولی هیچ فایده نداره کاش من جای مامانم میرفتم. نبود مادر درد بی درمانه