2777
2789
درسته همه مشکل دارن ولی مشکلات من خیلی زیادن من دیگه نمیتونم تحمل کنم

خداروچه دیدی عزیز چند ماه دیگه یه سال دیگه ۲ سال دیگه زندگیت عوض بشه اونقدر  خوشبخت بشی  و زندگیت قشنگ بشه که دلت نخواد بمیری

امیدوارم مشولت حل بشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باشه عزیزم میخونم ممنونم فقط در مورد باد فتق چیزی نمیدونی؟؟؟

فتق یه پردست زیرلگن .پاره بشه باید جراحی کنن بدوزنش. بارسنگین بلندکنن خراب میشه ولی بادش نمیدونم چیه.عملش سادست .

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
الهی بمیرم برات خواهر روح مادرت شاد

خدا نکنه.  اکه مادرتون پیشتونه همین الان برو سر بذار رو پاهاش  . اون زمان من خودمه لوس میکردم از این کار می‌کردم  موهامو می‌بافت باهم خرید بیرون حرف  الان هییچ هیبچ  خدا نصیب گرگ بیابان نکنه  حالت بلاتکلیفی و سردرگمی و حالت پوچ و بدبختی و اینکه پشتوانه نداری کسی هوات نداره  کسی دلش نمیسوزه دیگه . امسال ماه رمضون آش رشته داشتم می‌پختم در زودپز باز کردم عجله کردم مقصر بودم  خدا کنه نبینی کل عدس و آب‌جوش و بخار عین آتشفشان ریخت رو زانو پام عمقی سوخت خودم پانسمان  کردم و پماد و قرص خوردم باز با اون حال کار کردم تف تو کار خانه متنفرم.۴ ماه بعد فوت مامانم دختر خاله م ازدواج کرد خیلییی ناراحت شدم کسانی بودن که رفت آمد داشتن خیلیی  میومدن خانه ما با دامادش  مفت خورها  بعد نامزدی تماس گرفتن که اینجور کاری کردیم  مامانم خیلی حرمتشان میگرفت حقمان این نبود این حرکت کردن با کمال پررویی خالم گفت ۱ نفر  مرده ۱۰۰ نفرکه نمرده.  خدا ازش نگذره .

دعا کن آبجی  برم سرکار روحیه م عوض شه  فرجی بشه تروخدا دعام کن  ارشد هم دارم من آبجی و مادر ندارم  صبح شب تکراری

خدا نکنه.  اکه مادرتون پیشتونه همین الان برو سر بذار رو پاهاش  . اون زمان من خودمه لوس میک ...

الهی فدات بشم عزیزم

رو کار بد آدما زوم نکن،سکوت کن ولی اینو بدون خدا خودش خوب جواب آدما رو می ده ،شما فقط سکوت کن با یه لبخند ساده از کنار کار آدما عبور کن 

خیلی خوشحالم که گفتی ارشد هم داری ،راستش منم پیراپزشکی می خونم و می خوام ارشد بخونم ولی دلم با کتاب نیست، داشتم می خوندم مغزم داغ کرد رفتم بیرون ....😑

نگم بهت امروز خیلی داغونم😪