2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاید یه لحظه

175 بازدید | 7 پست

اولین علائمتون چیا بوده 

من روز سود از موعد گذشته بی بی چک زدم منفی شد 

ولی پریود نمیشم فقط کمرم و زیر شکمم درد میگیره و ول می‌کنه 

در صورتی که تو پریود های قبلی اصلا قبلش درد نداشتم وقتی که خونریزی شروع می‌شد چند ساعت بعدش من دردم شروع می‌شد 

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم این ماه اقدام داشتم پنجم الان از ساعت 6زیر دلم درد میکنه خونریزی سبکی دارم .27همین ماه باید پریو ...

اگه سبک تر از بقیه دوره های پریودت هست و رنگش هم فرق داره می‌تونه خونریزی لانه گزینی باشه زودتر از موعد پریودیت هم هست که 

1402/01/15 فهمیدم که یه کوچولویی قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

حالا این هفته رو صبر کن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن 

احتمال به هم ریختن هورمونات هم هست یعنی امکان داره هر لحظه پریود شی پس انتظارشو داشته باش 

علایم خودمم به جز عقب انداختن، نفخ، معده درد ، خواب آلودگی ، درد سینه ، کمردرد، سردرد ، حس پریود 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
حالا این هفته رو صبر کن اگه پریود نشدی بی بی چک بزن  احتمال به هم ریختن هورمونات هم هست یعنی ا ...

باشه ممنون 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز