2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط تنها راهش اینکه هر چند وقت یکبار فیزیوتراپی کنی و اصلا چیز سنگین بر نداری،گردنبند طبی استفاده کنی موقع خواب،

مامان منم از دیسک گردن ۱۰ سال پیش گرفت بعد ۱۰ سال شدید شد چون رعایت نکرد بعدش عمل کرد،الانم باید رعایت کنه،کار سنگین میکنه تا دو روز درد داره

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
منم دستم و شونم درد میکنه  آره دوساله میخورم تاثیر نداره  فیزیوتراپی رفتی

میخوام برم 

یدونه امپول داده سفیده 

دوتام ویتامین دیه

دوسال؟ گناه داری که

میخوای دکترتو عوض کنی؟

من پیش سه تا رفتم

میخوام برم  یدونه امپول داده سفیده  دوتام ویتامین دیه دوسال؟ گناه داری که میخوای دکترت ...

هزار تا دکتر رفتم شهرمون کوچیکه دکتر خوبی نداره تبریزم رفتم میخوام برم تهران اگه فیزیوتراپی رفتی تاثیر داشت بهم بگو چون من رفتم بدتر شدم

عه ! باشه بهت میگم     من پیش علی کوشان رفتم تهرانه  اومدی یه سر برو پیشش

از اینستا یه فیزیوتراپی تو تهران پیدا کردم ولی منتهی نمی دونم چطوره ارزش اومدن داده اسمش سعید مزین اگه تونستی اینستا ببین pt.saeeid mozzaian فک کنم اینم آیدیشه