2777
2789
عنوان

اسکرین چتام +شما باشید برمیگردید

425 بازدید | 6 پست

نزدیک یه ماهه با شوهرم قهرم اومدم خونه بابام دعوامون خیلی شدید بود کتکم میزد بعد بابام اومد دنبالم به بابام گفت دخترتو بردار ببر منم اومدم حالا بعد دوهفته پیام داده بود که فلان قسطو  پرداخت کن اخه کارت حقوقش دستم بود منم پرداخت کردم جوابش ندادم بعد چند روز دیگه پیام داد خودت خوبی؟ نیلا خوبه ؟ نیلا دخترمه ده ماهشه ..بازم جوابش ندادم ...بعد دوباره دیشب پیام داد جوابش دادم کلی چت کردیم اخرش گفت اسنپ بگیر بیا خونه گفتم شرمنده باید خودت بیای دنبالم اونم گفت شرمنده شما بودین میرفتین عکس چتامو فرستادم بنظرتون چیکارکنم 

نری ها

خودش بیاد

باباتم سفت و سخت وایسه جلوش ک اگ دوباره تکرار شه فقط طلاق

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

بگو بزرگترتو بفرس اگ خودت نمیایی

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان