2777
2789
عنوان

غذای سنتی و محلی

309 بازدید | 9 پست

سلام دوستان...

غذای محلی  و سنتی  ..طرز تهیه غذای مقوی که مخصوص فصل زمستان هست بگید تا استفاده کنیم .من یه غذا را میگم که تا حالا بغیر روستای ما در دنیاکسی که ۱۰۰سالش باشد نخورده 😊😊😊😀

با لبخند باشید😊😊😊

بگو😍😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسم این غذای زمستانی (تره ک ) هست.برای یه خانواده۴ نفره به مدت یک ماه مصرف 

۱_یک کیلو نیم کنجد سیاه بعد تمیز کردن وشستن و خشکاندن بوجاری میکنید و آسیاب با مقدار آبی که نصف کنجد آسیاب شده در قابله را بگیرد با شعله کم روی اجای می پزید وهمینطور با قاشق به هم میزنید تا آب گرفته و حالا خشکی بگیرد بعد اندازه لازم پودر هل و کمی گلاب مخلوط میکنید و شیره انگور را به اندازه ای اضافه میکنید که حالت کمی سفتی داشته باشد و حدود یک ساعت با شعله کم و با مخلوط کردن قاشق آماده خوردن میشد مثل خاویار خاصیت داره ....بخدا بپزید بخورید حالش را ببرید 

با لبخند باشید😊😊😊
اسم این غذای زمستانی (تره ک ) هست.برای یه خانواده۴ نفره به مدت یک ماه مصرف  ۱_یک کیلو نیم کنجد ...

اینم بگم تمام درد های اسکلتی سرما را فراموش میکنید .و خلاصه 

با لبخند باشید😊😊😊