2777
2789
یاخدا چه خبره😂😂😂

میکشه دیگ

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نه نیستم ابانیم

خو خوبع

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسفندسا علشق اسپند دود كردنن خونه رو دود برميداره😂🥱😏🤐🤕🤧

من اسفندیم متنفرم از دود اسفند🤣🤣اسفندیا اصلی ترین ویژگیشون اینه که مثل  عسل هستن که روش فلفل پاشیدن و اینکه بسیار رویا پردازن

خصوصیاتشون با هم فرق داره اما خودشیفتگی، دست و دلبازی و رفیق بازی در همه شون مشترکه.

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 
من هم مثل شما متولد آبانم،اما میبینید که به این چیزها اعتقاد ندارم در صورتی که شما دارید.

عذر میخوام اینو میگم ناراحت نشیدحالا شما که قبول نداری طالع بینی رو پس ناراحتم نمیشید ولی من هرچی ابانی دیدم زودمیخوان با نظر جمع مخالفت کنن دختر خودمم ابانیه😁یکمم حس حسادت و رقابت دارن 🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️فرارتفاوت که با این دوستمون گفتین هم برای اینه که سال تولدتون فرق داره با هم 

عذر میخوام اینو میگم ناراحت نشیدحالا شما که قبول نداری طالع بینی رو پس ناراحتم نمیشید ولی من هرچی اب ...

من خودم آبانی ای دور و اطرافم نداشتم،تنها ابانی ای که بجز خودم دیدم اصلا اهل «مخالفت با نظر جمع» نبود.گاهی هم درنظر بگیرید که ممکنه نظر جمع به هر نحوی اشتباه باشه یا نقصی داشته باشه.

اشتباه میکنی به خدا دقیق درسته😁من شوهرم اسفند دنیا اومده شناسنامش بخاطر اینکه زمان جنگ بوده اینام خ ...

نمیدونم خیلی اعتقادی ندارم چون همسرم اسفندیه و برادرم مهرماهی نود درصد اخلاقاشون شبیه ب همه چیزیایی ک تو ماه تولدشون هرکدوم متفاوت نوشته ولی اینجوری نیستن برا همین خیلی قبول ندارم😂