2777
2789

اصن نمیشه نظر داد باید ببینی تیپ شخصیتیشون چیه 

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد بهمنی که من باهاش برخورد داشتم آدم کج فهمی بود و همه چی رو بر اساس وهم و خیال برنامه ریزی کرده بود 

خاک تو  سر خودشو اجیه متظاهر و خانواده مزخرف میمونش

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
شوهر من بهمنیه  هرادمی خصوصیات بد و خوب داره نمیشه رو نظر چندنفر راجع ب کسی قضاوت کنی بیشتر با ...

میدونم عاشقمه ولی نمیگهههههههههه😂😂😂

یه چیزی میگه زود ناراحت میشه معذرت خواهی میکنه 

خیلی صبوره 

مشخصات همسرت بود یا بهمن ماهی ها؟؟

نامزد سابقم

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
چجورن اسفندیا

خیلی جذابن 

غیرت دارن رو خانومشون چپ نگاه کنن خانومشون میشینه سر جاش😂

قدشون بلنده 

عاشق سرمای زمستونن

خنگن و دیر میفهمن ک چقدر عاشقشونی🥺

مهربون و خشنن و کلی چیزای دیگه

همه چی همونجوری میشه ک من می خوام🙃💕م
از بهمنی ها حالم بهم میخوره خودشیفته و سواستفادگر

منم بهمنی ام ولی بچه خوبی ام بخدا🙂 بیشتر بقیه منو گول میزنن تا اینکه من ازشون سواستفاده کنم.بچه مهربونی ام😌 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

واقعا تو این دوره زمونه هنوزم به این چیزا اعتقاد دارید؟

شخصیت یک فرد از‌ محیط زندگیش و خانوادش و تا حدی هم خواست خودش شکل‌ میگیره،اگه این چیزا واقعی بود که انقدر مشکل بین زوج ها نبود و هرکی با کسی ازدواج میکرد که ماه تولدشون بهم میخورد.

طالع بینی و زودیاک و....برای تفریح جالبن اما اینکه بیاین خیلی جدی روشون مانور بدین کار بیخودیه.

و اینکه درنظر داشته باشید که هیچ دونفر،حتی دوقلوهاهم شخصیت یکسان ندارن.پیشنهادم به شما اینه که مدتی رو با اون فرد بگذرونید تا با اخلاقش اشنا شید،بعد ببینید که بهم میخورید یا خیر.

میدونم عاشقمه ولی نمیگهههههههههه😂😂😂 یه چیزی میگه زود ناراحت میشه معذرت خواهی میکنه  خیلی ص ...

شوهر منم درونگراس همش میگم چرا محبتتو ابراز نمیکنی میگه من عملی میتونم دست خودم نیس ک ب زبون بگم دوست دارم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

با یکیش بودم بزار بهت بگم

مغرور

تخس

عاشقه سیگار 

عاشق ریسک کردن و خطر کردن 

عاشق تجربه کردن چیزای ترسناک 

مودی یه بار خوبه یه بار بد

غیرتی

دمدمی مزاج 

خیلی بی وفا 

ما همه ایندمون رو با هم خیال پردازی می کردیم ولی بعد ۴ سال.... 

تموم کرد باهام💔