2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من  

دمدمی مزاج

وفادار 

موقع عصبانیت میخنده

رو نرو و بد قول 

گاهی منطقی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شوهر من ی مرد بهمن ماهیه .ادمیه که اگه از یک موضوعی ناراحت باشه تو خودش میره و تا نپرسی چیزی نمیگه .زودجوشه ولی زودم اروم میشع .یکمی هم کینه ایی هست

هیچ چیز توی زندگی از آرامشت ارزشمند تر نیست .سعی کن همیشه از کوچک ترین چیزها لذت ببری .از حواشی به دور باشی و ذهنت رو روی هدفات هات متمرکز کنی نه حرفای بی ثبات دیگران ‌.زندگیت پر از نورخدا باشه💗😍
عاشقه سيگاره بهمن هستن😩🤒🙄🤐😏

اره اسی درست میگه روزی ی پاکت و نیمم سیگار بهمن میکشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حرفای عشق و عاشقیش ۶۰ درصد دروغه....

خیال پروازه 

تو مشکلات همراهه 

وسط زندگی یه دفعه با یه اشتباه سرد میشه و اینکه میگه هیچ وقت دلت نمیکنم مزخرفه 

برای جبران ضعف های خودش تورو تو محدودیت نگه میدارم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
خوبه😂😍

اوهوم اگ اسفغندی هستی دیوونت میکنه