2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین برای عمل لیزیک

3854 بازدید | 36 پست

دوستان من شماره چشمم بالاست چندین ساله از لنز طبی استفاده میکنم 

تازه میخوام لیزیک کنم چندتا سوال دارم از کسایی که خودشون یا اطرافیانشون تجربه داشتن 

بعد از عمل چندروز طول میکشه شماره چشم ۰ بشه؟ 

بعد لیزیک باشگاه میشه رفت؟ 

از چند روز قبل عمل نباید لنز بزارم؟ 

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "

من لنز نمیذاشتم ولی دیدم یه نفر مدام از لنز استفاده میکرد دکتر گفت قرینت نازک شده نمیشه عمل کنی . 

اگه قصد عمل دارین لنز نذارید دیگه . من فوری بعد عمل کامل دیدم البته یه چشمم ظاهرا ۰.۲۵ شده بود اونم هفته بعدش رفتم لنز عمل رو بردارم صفر شد  . سه روز درد داشتم . تا یه هفته فکر کنم همیشه و همه جا حتی شبا عینک دودی میزدم . قطره مرتب استفاده میکردم . 

باشگاه هم خب تا لنز رو در نیاری نرو بعدش رو نمیدونم دکتر میگه حتما ـ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راحترین و شیرین ترین عمل اماااا پر مراقبت ترین هم هست 

بعد عمل همون لحظه دورمیبینی و صفرمیشه چشمت

یگهفته لنز داری بعدش درمیاری میتونی بشوری صورتتو

تا ۶ ماه باید عینک مخصوصی ک میدن بیرون بزنی تایکماه نگاه ب گوشی و تیوی و کتاب محدوده بعدش ازادی

من لنز نمیذاشتم ولی دیدم یه نفر مدام از لنز استفاده میکرد دکتر گفت قرینت نازک شده نمیشه عمل کنی .&nb ...

من از عینک همیشه بدم میومد مخصوصا از بچگی هم عینک میزاشتم بعد از دیپلمم کلا لنز استفاده کردم تا الان که ۷-۸سال گزشته

خداکنه پس مشکلی پیش نیاد بتونم عمل کنم 🙁

مرسی از راهنماییت عزیزم❤

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
من دو ماه پیش عمل لیزیک انجام دادم اما قبلش از لنز استفاده نمیکردم ، عمل چشمم خوب بود ولی بعد از بیس ...

دردش خیلی زیاد بود؟😦 منم خیلی میترسم از همین چیزاش

راحترین و شیرین ترین عمل اماااا پر مراقبت ترین هم هست  بعد عمل همون لحظه دورمیبینی و صفرمیشه چ ...

مرسی عزیزم امیدوارم بتونم عمل کنم اینقدر این دست اون دست کردم دیگه اینبار عزممو جزم کردم😂

من لنز نمیذاشتم ولی دیدم یه نفر مدام از لنز استفاده میکرد دکتر گفت قرینت نازک شده نمیشه عمل کنی .&nb ...

شما چند وقته عمل کردین من شش ساله عمل کردم حس میکنم یکم چشمم ضعیف شده جدیدا

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

ببین من همه کار هارو انجام میدادم مامانم فقط نشسته بود چشماش عینک دودی بود چراغم خاموش کرده بودم 

با اینکه این همه مراقبت لازم نیست من انجم دادم ولی

مثلا اشپزی نباید بکنی کار سنگین و رانندگی اینا نباید بکنی تا سه ماه بعدش یا یک ماه بعدش

من لیزیک نکردم اما عملم و مراقبتاش شبیه لیزیک بود

یک هفته لنز پانسمانی برات میذارن ک بعد یک هفته میری برات درمیارنش

تو این یک هفته حموم نرو حتی واسه وضو هم اب ب چشمت نخوره بهتره

قطره هاتو مرتب بریز

تا یکماه ورزش و کار سنگین نکن

تاری دید بک ماه اول طبیعیه

کاربر سال ۹۶‌ ام

منم یه روز این عمل انجام میدم😃

امیدوارم زودتر شماره چشام ثابت بشه🙂

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
دردش خیلی زیاد بود؟😦 منم خیلی میترسم از همین چیزاش

عمل چشم سخت نیست عزیزم یک هفته استراحت کردم با مصرف قطره هام و عینک آفتابی مداوم ، چشمم خوب شد دیدم هم خوب شده بود ولی حالا از شانس بد من یا بی احتیاطی چشمام عفونت کرد خییییلی اذیتیش بیشتر از عمل بود