2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین برای عمل لیزیک

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 36 پست

اگر هم عمل کردی بعدش خیییلی خیییلی مواظب چشمات باش که خدایی نکرده عفونت نکنه ،چشمام قرمز شد ورم کرد قرنیه چشمم آسیب دید خیلی به نور حساس شدم ،چشمام دوباره یه کم تار شد الان هم تو مطب دکتر نشستم همچنان 

چندسالته؟ من مادرم 40سالشه  عمل کرده فروردین  الان نیم نمره شماره چشم داره ولی میبینه و ...

۲۷سالمه ۷-۸ ساله لنز طبی استفاده میکنم

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراقبت کنی دکترم خوب عمل کنه عفونت نمیکنی

مرسی

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
مراقبت کنی دکترم خوب عمل کنه عفونت نمیکنی

چرا عفونت ربطی به خوبی یا بدی عمل نداره کلا هرکسی امکان داره چشماش عفونت کنه چون واگیردار هم هست ،ولی چشمی که عمل میشه خیلی حساس میشه خیلی زود میکروب یا ویروس میتونه وارد چشم بشه

من لیزیک نکردم اما عملم و مراقبتاش شبیه لیزیک بود یک هفته لنز پانسمانی برات میذارن ک بعد یک هفته می ...

مرسی عزیزم

بعد از یک ماه پس ورزش میشه انجام داد؟

منم یه روز این عمل انجام میدم😃 امیدوارم زودتر شماره چشام ثابت بشه🙂

دقیقا😂واقعا خستم ازینکه صبح پاشم عینک یا لنز بزارم تا شب 🥲

ایشالا ثابت بشه مال دوتامون

منم حدود ۶ ساله وای خدا نکنه  من که ننرفتم خیلی وقته چشم پزشکی

اخه من کارمم حساسه با چشمه شاید ب خاطر اون باشه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اگ دکترت گفت مشکلی نداری و برنمیگرده حله دیگ

نه هنوز دکتر نرفتم

چون دانشجو هم هستم تازه میخوام وقت بگیرم که بعد از امتحانا قبل ترم جدید عمل کنم که بعدش واسه کلاسام مشکلی پیش نیاد برای همین پرسیدم ببینم چجوریه 

اره بزار وقتی کلاس نداری موفق باشی عزیزم    

ممنون از راهنماییت❤

دقیقا😂واقعا خستم ازینکه صبح پاشم عینک یا لنز بزارم تا شب 🥲 ایشالا ثابت بشه مال دوتامون

الهی امین

من تاپیک ذخیره کردم ب امید اونروز😃

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""