2777
2789
اخه دوست دارم خودش برام بخره سوپرایزم کنه متاسفانه بلد نیست مادرش یادش نداده کلا یه جورین به تولد و. ...

متوجه شدم چرا نمیخوای اون لحظه.

امسال بگیر، کلی ذوق کن جلوش.

سال بعد خودش سورپرایزت میکنه.

حالا من و شوهرم برعکس شماییم.

اون کلی ذوق داره، من خنگ یخ در بهشتم.

حتی شب چله هم میخره برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۴۰ سالمه. به این نتیجه رسیدم، مردا عادت میکنن. ولخرج باشی، عادت میکنن، خسیسی کنی، باز عادت میکن ...

منم موافقم همیشه گفتیم بیخیال و مراعات کردیم منم میگفتم همسرم بلد نیست ی بار گفتم بلد نیست ی بار گفتم یادش رفت ی بار گفتم دسترس عالیه ی بار گفتم طلا ک بعدا باز فروختیم دادم ب خودش همش خودمو فراموش کردم امسال گفتم پایه سالگرد ازدواج کادو خوب میخام گفت چی گفتم ب سلیقه خودت هرچی گرفتی خوبشو بگیر البته نه با ناراحتی و گریه و قهر یک بار گفتم و خیلی جدی گفتم.شاید باورتون نشه بعد ده سال برای اولین بار ی پک لوازم ارایشی گرفت برام ک همش برند و خاص بود شاید من خودم هیچ وقت اون ریمل میلیونی رو نمیخردیم میگفتم اسرافه ولی اون خرید ریمل و رژ و ادکلن و ....  تازه کلی معذرت ماهی کرد ک اگه کمه و بده و فلان تو دلم کلی گفتم چند میلیون پولشونو دادی بابا از سرمم زیاده ولی در ظاهر کلی تشکر کردم و گفتم ممنون....حالا گفتم روز زن نمیخام ولی تولدم بهمن ماهه بترکون برام. 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

گفتم متاسفانه نمی‌فهمن😅

گفتم مثل من باش.

من هم به دخترم گفتم، کیف میخوام.

هم دیروز با شوهرم بیرون بودم، دو تا کیف دیدم خوشم اومد.

دیگه آدم باید خودش عاقل باشه، من حتی کیف رو هم نشونش دادم.

تو هم مثل من ببرش بازار ، دقیق نشونش بده

گفتم مثل من باش. من هم به دخترم گفتم، کیف میخوام. هم دیروز با شوهرم بیرون بودم، دو تا کیف دیدم خوش ...

🙏🙏امسال ببینم چیکار می‌کنه هی به پسرم میگم روز مادر بابات منا سوپرایزم کنید😅پسرم ۴سالشه

منم موافقم همیشه گفتیم بیخیال و مراعات کردیم منم میگفتم همسرم بلد نیست ی بار گفتم بلد نیست ی بار گفت ...

به خدا مردای خوب و خانواده دوست، لذت میبرن برای زنهاشون هزینه کنن.

بهشون حس قدرت میده.

الان همسر شما ، کلی پیش خودش کیفور شده که شما هم سلیقه شو پسندیدین و هم بهش به قول معروف نیاز داشتین و اون بهتون هدیه داده.

بعضی وقتا ما زنا میگیم ، من بدبخت که کار اشتباه نکردم پس چرا شوهر رفت، همین هی نخریدن و نخواستن از مرد، برای مردا سخته، مردا دوست دارن قوی دیده بشن.

تکیه گاه باشن

🙏🙏امسال ببینم چیکار می‌کنه هی به پسرم میگم روز مادر بابات منا سوپرایزم کنید😅پسرم ۴سالشه

دختر منم ۵ سالشه بابا.

البت پارسال یه گل تو شیشه خریده بود با باباش.

خدایی بهم چسبیدش.

هی بگو

جلو باباش.

بیا خبرشو بهمون بده

به خدا مردای خوب و خانواده دوست، لذت میبرن برای زنهاشون هزینه کنن. بهشون حس قدرت میده. الان همسر ش ...

دقیییییقااااا منم میگم شده یه جوررابهدیه بگیرید مهم نیس ولی نزارید قطع بشه نزارید فراموش بشید  

ان شالله یه خونه دو خوابه، دو بر با نور زیاد بخرین. بعدش خدا بهت یه بچه هم بده، نمیدونم چرا حس کردم ...

اشالله عزیزدلم مرسیییی از دعای خوبت مهربونم😍😍😍😍😍

وویی بچه خیلی دوس🤭

ن گلم ندارم عقدم چندسال منتظریم خونه دارشیم و بریم سر خونه زندگیمون هعیییی🤦🏻‍♀️

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
گفتم مثل من باش. من هم به دخترم گفتم، کیف میخوام. هم دیروز با شوهرم بیرون بودم، دو تا کیف دیدم خوش ...

نمیدونمچرا میخونم کیف میکنم منم اشمب باید یه سر باهاش تا بازار برم ب نظرم