2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چندین بار تو مناسبت ها گفتم ولی میگه بیا با هم بریم خرید منم چیزی چشمم رو نمی گیره یا میگه چی میخوای برات بخرم 

اخرشم خیلی حال بده یه کیک میگره میاد خانه 

حداقل اگه کیک میگیره زودتر بیاد خانه شمع روشن کنه میام سورپرایز شم من همیشه همین کار رو میکینم ولی یاد نگرفته

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
بخر. اگر یه سال با خودش میخریدی، مطمئن باش، سال بعد خودش تنهایی برات میخرید. امسال بخر، بهت قول می ...

اخه دوست دارم خودش برام بخره سوپرایزم کنه متاسفانه بلد نیست مادرش یادش نداده کلا یه جورین به تولد و... توجه نمیکنن😕

ایشاالله بشنوی ولی جای تو بودم دلم کادو گنده میخواست 

ب خبر خوش راضی ترم امسال😂بهترین کادوم میشه😁

ولیخب کادوهم معمولا برام میگیره ک اگ امسالم بگیره دستش طلا😂😂😂

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
حرفتو ب شدت دوست داشتم

من ۴۰ سالمه.

به این نتیجه رسیدم، مردا عادت میکنن.

ولخرج باشی، عادت میکنن، خسیسی کنی، باز عادت میکنن.

خودتو سانسور کنی، عادت میکنن، یه روز چشم باز میکنیم، ای دل غافل تو حاشیه هستیم و بچه وسط، تمام تلاش خودمون و شوهر مال اون.

الان تمام شدیم خدمتکار بی جیره و مواجب بچه هامون

من روز تولدم با روز تولد حضرت زهرا یکی شده امسال.. دوس دارم خبرای خوش بشنوم حتی شده بدون کادو👀

یادت نره دعامون کنی

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
ب خبر خوش راضی ترم امسال😂بهترین کادوم میشه😁 ولیخب کادوهم معمولا برام میگیره ک اگ امسالم بگیره دست ...

ان شالله یه خونه دو خوابه، دو بر با نور زیاد بخرین.

بعدش خدا بهت یه بچه هم بده، نمیدونم چرا حس کردم بچه نداری، شایدم داری و حس من اشتباه

گل آپارتمانی براش بگیر 

مامانممم ک باغچه داره اونقدر گل و گیاه داره ک حد نداره مادرشوهرم اهل گل و گیاه نیست بیشتر لباس و کفشاش همه برند و مارکه هیچ وقت نگفته فلان چیزون بخر ولی از پوشش بعد ده سال میبینم چقدر گرون میپوشه شاید شش هفت تومن پول ی کیف و کفش بده.. البته باید فکر کنم ببینم چی بگیرم براشون چون معمولا جفت میخرم براشون

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اخه دوست دارم خودش برام بخره سوپرایزم کنه متاسفانه بلد نیست مادرش یادش نداده کلا یه جورین به تولد و. ...

مرد دو بار تربیت میشه به بار به دست مادر یه بار ب دست همسر اینکه تو هیچی نگی ب امید اینکه میفهمن قطعا نمیفهمن هیچوقت و همیشه تو دلت میمونه