بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۴۰ سالمه. به این نتیجه رسیدم، مردا عادت میکنن. ولخرج باشی، عادت میکنن، خسیسی کنی، باز عادت میکن ...
منم موافقم همیشه گفتیم بیخیال و مراعات کردیم منم میگفتم همسرم بلد نیست ی بار گفتم بلد نیست ی بار گفتم یادش رفت ی بار گفتم دسترس عالیه ی بار گفتم طلا ک بعدا باز فروختیم دادم ب خودش همش خودمو فراموش کردم امسال گفتم پایه سالگرد ازدواج کادو خوب میخام گفت چی گفتم ب سلیقه خودت هرچی گرفتی خوبشو بگیر البته نه با ناراحتی و گریه و قهر یک بار گفتم و خیلی جدی گفتم.شاید باورتون نشه بعد ده سال برای اولین بار ی پک لوازم ارایشی گرفت برام ک همش برند و خاص بود شاید من خودم هیچ وقت اون ریمل میلیونی رو نمیخردیم میگفتم اسرافه ولی اون خرید ریمل و رژ و ادکلن و .... تازه کلی معذرت ماهی کرد ک اگه کمه و بده و فلان تو دلم کلی گفتم چند میلیون پولشونو دادی بابا از سرمم زیاده ولی در ظاهر کلی تشکر کردم و گفتم ممنون....حالا گفتم روز زن نمیخام ولی تولدم بهمن ماهه بترکون برام.
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت