من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من ۴۰ سالمه. به این نتیجه رسیدم، مردا عادت میکنن. ولخرج باشی، عادت میکنن، خسیسی کنی، باز عادت میکن ...
منم موافقم همیشه گفتیم بیخیال و مراعات کردیم منم میگفتم همسرم بلد نیست ی بار گفتم بلد نیست ی بار گفتم یادش رفت ی بار گفتم دسترس عالیه ی بار گفتم طلا ک بعدا باز فروختیم دادم ب خودش همش خودمو فراموش کردم امسال گفتم پایه سالگرد ازدواج کادو خوب میخام گفت چی گفتم ب سلیقه خودت هرچی گرفتی خوبشو بگیر البته نه با ناراحتی و گریه و قهر یک بار گفتم و خیلی جدی گفتم.شاید باورتون نشه بعد ده سال برای اولین بار ی پک لوازم ارایشی گرفت برام ک همش برند و خاص بود شاید من خودم هیچ وقت اون ریمل میلیونی رو نمیخردیم میگفتم اسرافه ولی اون خرید ریمل و رژ و ادکلن و .... تازه کلی معذرت ماهی کرد ک اگه کمه و بده و فلان تو دلم کلی گفتم چند میلیون پولشونو دادی بابا از سرمم زیاده ولی در ظاهر کلی تشکر کردم و گفتم ممنون....حالا گفتم روز زن نمیخام ولی تولدم بهمن ماهه بترکون برام.
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت