2821
2789
عنوان

رژیم کتو ژنیک

60488 بازدید | 25 پست

سلام خانوما من تا ۱۰ بهمن میخام وزن کم کنم حتماااا چون تولدمه و فردا میخام رژیم کتو شروع کنم کسی هست همراهیم کنه 

هر روز گزارش بزاریم

گروه آبی💙💙وزن شروع:۶۹ .... وزن هدف:۵۹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجوریه

رژیم غذایی کتوژنیک یا کتو یک برنامه غذایی محبوب و شناخته شده برای سریع لاغر شدن است و افراد مشهور زیادی برای کاهش وزن از این رژیم لاغری استفاده کردند. رژیم کتوژنیک شاید در نگاه اول یک رژیم لاغری به‌نظر نرسد، چون یک رژیم کاهش وزن با کربوهیدرات کم و چربی بالا است!

چطور میشه با خوردن چربی، لاغر شد؟ در رژیم کتوژنیک منبع سوخت و ساز بدن از کربوهیدرات به چربی تغییر می‌کند که به آن کتوزیس گفته می‌شود. یعنی شما چربی سالم (چربی‌های اشباع نشده) می‌خورید تا چربی بسوزانید.

چطور کتوژنیک را شروع کنیم؟ در این مطلب نکات اولیه برای شروع رژیم کتوژنیک را توضیح دادیم و همچنین در پایان، کتاب کتوژنیک را برای افرادی که می‌خواهند کتوژنیک را حرفه‌ای شروع کنند، معرفی کرده‌‌ایم.

لایف

سیر تا پیاز رژیم کتوژنیک برای لاغر شدن + نمونه برنامه رایگان

به‌روزرسانی: 3 ماه پیش11 دقیقه

سیر تا پیاز رژیم کتوژنیک برای لاغر شدن + نمونه برنامه رایگان

رژیم غذایی کتوژنیک یا کتو یک برنامه غذایی محبوب و شناخته شده برای سریع لاغر شدن است و افراد مشهور زیادی برای کاهش وزن از این رژیم لاغری استفاده کردند. رژیم کتوژنیک شاید در نگاه اول یک رژیم لاغری به‌نظر نرسد، چون یک رژیم کاهش وزن با کربوهیدرات کم و چربی بالا است!

چطور میشه با خوردن چربی، لاغر شد؟ در رژیم کتوژنیک منبع سوخت و ساز بدن از کربوهیدرات به چربی تغییر می‌کند که به آن کتوزیس گفته می‌شود. یعنی شما چربی سالم (چربی‌های اشباع نشده) می‌خورید تا چربی بسوزانید.

چطور کتوژنیک را شروع کنیم؟ در این مطلب نکات اولیه برای شروع رژیم کتوژنیک را توضیح دادیم و همچنین در پایان، کتاب کتوژنیک را برای افرادی که می‌خواهند کتوژنیک را حرفه‌ای شروع کنند، معرفی کرده‌‌ایم.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

رژیم کتوژنیک چیست؟

فواید و عوارض کتوژنیک

چگونه رژیم کتوژنیک بگیریم

غذاهای مناسب برای کتوژنیک

غذاهای ممنوعه در کتو

نمونه‌ برنامه یک هفته‌ای

میان وعده‌های کتوژنیک

رژیم کتوژنیک چیست؟

کتوژنیک، رژیم کیتو یا رژیم کتون‌زا (Keto Diet)، یک برنامه غذایی با چربی بالا؛ رژیم کم کربوهیدرات و پروتئین متوسط است که برای کاهش وزن سریع بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در رژیم غذایی کتو، سوزاندن چربی‌های اضافی و انباشته بدون اینکه شخص احساس گرسنگی کند، انجام می‌شود.

این رژیم غذایی چطور کار می‌کند؟

روش کار رژیم کتوژنیک اینطور است که شما کالری بیشتری را از پروتئین و چربی بدست آورید و کربوهیدرات کمتری را مصرف کنید. شما در رژیم کتو باید بیشتر کربوهیدراتی که هضم آنها آسان است مانند شکر، نوشابه، شیرینی‌ها و نان سفید را حذف کنید.

در حالت طبیعی سوخت تامین کننده‌ی انرژی بدن از کربوهیدرات‌ها (فرآورده‌های قندی) بدست می‌آید. اما در این رژیم، سوخت بدن از ذخایر چربی و در صورت لزوم از پروتئین تامین می‌شود. در واقع استفاده از بافت چربی به عنوان سوخت، موجب کاهش وزن می‌شود. در رژیم کتو اساس رژیم بر کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها (فرآورده‌های قندی، نشاسته، برنج، نان و… ) و افزایش مصرف پروتئین و چربی است.

در رژیم کتوژنیک باید روزانه کمتر از 50 گرم از کربوهیدرات‌ها را مصرف کنید، در نهایت انرژی بدن شما (قندخون که بدن می‌تواند سریع مصرف کند) تمام می‌شود. این معمولا بین 3 تا 4 روز طول می‌کشد. سپس بدن برای انرژی شروع به شکستن پروتئین و چربی می‌کند که می‌تواند به کاهش وزن شما کمک کند.

بنظرت میتونیم تا یکماه دیگ ۸ کیلو کم کنیم  عالیه اگه بشه

ضرر داره انقد 

من به هر کی میگم میخام رژیم کتو بگیرم میگن نگیر اضافه وزن نداری خلاصه منم موندم بگیرم یا ن

واقعا چه ضرری؟ مگه چجوریاس

یعنی عالی وزن کم میکنه اما خب سخته 

حبوبات غلات برنج ارد لبنیات جز کره و پنیر پر چرب 

میوه فقط سه چهار تا مجازه 

کلا سخته میترسم نتونم بمونم تو رژیم

رژیم لقمه شماری همه چی مجازهههههه همه چی 

فقط باید وزنتو تقسیم بر ۳ کنی چیزی ک به دست میاد میشه تعداد لقمه هات 

مثلا ۶۸÷۳=۲۲

من میتونم در روز ۲۲ لقمه بخورم 

حالا منظور از لقمه چیه