2821
2789
عنوان

رژیم کتو ژنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 61041 بازدید | 25 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ندیدم کسی بتونه تا آخرش بره  صبح تاشبش چربیه

داشتم کامنتا رو میخوندم من روز ۵ کتو هستم شما گرفتی؟

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
سلام عزیزم میخواستی رژیم کتو بگیری نتیجه دیدی؟ و اینکه تو دوران شیردهی ضرر نداره بچم نه ماهشه

سلام عزیز من روز ۵ کتو هستم

بچه ی من یسال و خورده ایشه اما شیر رو فطع نکردم 

شما رزیم رو گرفتی؟

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

سلام خانوما 

لطفا لطفا رژیم کتوژنیک نگیرید

مخصوصا از خانم فرشته کتو دایت که تو اینستا خیلی تبلیغ میکنن منم متاسفانه بخاطر رضایت ها و تبلیغات رژیمشونو گرفتم 

کتو راش زدم و هیچ کدوم از اعضای پیج و پشتیبانی راهنماییم نکردن فقط شماهر تماسی میدادن ک پاسخگو نبود!

بعد یک سال و نیم هنوز هم گاهی کل قفسه سینه من کتو راش میزنه و کامل درمان نشده و تا الان بالای پنج میلیون هزینه برای دکتر پوست و ... کردم و اونا هم اصلااااااا پیگیری نکردن

عوارض رژیم های کتو ژنیک سخت مخصوصا خانوم فرشته کتو دایت بعد از ی مدت مشخص میشه شما شاید علائمی نبینین اما بعدا در آزمایش ها مشخص میشه اگه شانس بیارید و مشکلات کبدی و پوستی مثل من نگیرید

من کلا یک ماه رژیم گرفتم و الان یک سال و نیمه دارم پوستم رو درمان میکنم ی مدت خوب میشه و دوباره برمیگرده