2777
2789
عنوان

اومدم نتیجه ی رنگ مو با حنا رو بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 30341 بازدید | 39 پست
  • پودر حنا – 1 قاشق غذا خوری (بسته به بلندی و کوتاهی مو میزان آن متفاوت است)
  • پودر قهوه – 1 قاشق غذا خوری
  • بابونه – 2 قاشق غذا خوری
  • روناس – 1 قاشق چای خوری
  • آب – 2 فنجان

آب را بجوشانید و پودر قهوه و بابونه و روناس را به آن اضافه کنید، بگذارید 1 ساعت بماند تا عصاره آن در بیاید.

در یک کاسه شیشه ای پودر حنا را با قهوه و بابونه و روناس ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود، درب ظرف را با یک حوله بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند.

حالا مو های خود را با این ترکیب گیاهی رنگ کنید؛ از ریشه های مو شروع کنید و به سمت انتهای مو بکشید وقتی همه ی مو ها را رنگ کردید بر روی آن کلاه رنگ بپوشانید و بگذارید 1 ساعت بماند تا خوب رنگ بگیرد.

حالا مو ها را به آرامی با آب گرم و شامپو بشویید

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر حنا – 1 قاشق غذا خوری (بسته به بلندی و کوتاهی مو میزان آن متفاوت است)پودر قهوه – 1 قاشق غذا خور ...

عزیزم برا این رنگ‌ مو که خانم با حنا گذاشتن چه حنایی باید استفاده کرد بی رنگ با تخم مرغ یا رنگی قهوه ای؟

انچه مرا نکشد قوی ترم میکند🍀:)

با چه حنایی بابد قاطی کرد بی رنگ یا قهوه ای؟

اگ موهات مشکیه حناش رنگ داشته باشه با قهوه و اینام قاطی بشه رنگش قشنگ میشه اما اگ مو سفید باشه حنا ک رنگ داشته باشه ی چیزی تو مایه های آنشرلی میشه😂

با چه حنایی بابد قاطی کرد بی رنگ یا قهوه ای؟

بستکی به موتون و ترکیبات حناتون داره

اگه موهاتون یک دست تیرست خب رنگی

اگه سفیدی هم داره شاید با حنای رنگی خوب نشه مگر اینکه ترکیباتی که قاطی میکنید با حناتون برای تولید رنگ قهوه ای تیره باشه

این دستوری که من گذاشتم برای تولید قهوه ای روشن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

🌸 به نام پروردگار یکتا 🍃

با سلام و عرض ادب

من مریم رحیمی مخترع رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو با ۱۴ سال سابقه موفق در این عرصه به همگی شما عزیزان پیشنهاد می کنم که در صورت تمایل برای یک بار رنگ موی تقویتی و 100% گیاهی دکتر قو رو استفاده بفرمایید.

((۱۰۰٪ طبیعی و سالم برای افراد باردار، افراد بیمار و سالم و حتی کودک و نوجوان!))

منتهی چون من به ندرت فرصت می کنم که به نی نی سایت بیام و هیچ فعالیتی در نی نی سایت ندارم، لطفا اگر امری با بنده داشتید و یا سوالی داشتید ؛ یا در اینستا دایرکت بدید :

و یا تماس با من در ساعات مجاز کاری من : یعنی روز های غیر تعطیل بین ساعت 12:30 الی 4 بعد ظهر

📞 09182137920 ☎

ضمنا حدوداً ۱۰۰۰ تصویر از موهای سفید رنگ شده و موهای درمان شده ی مشتریانمون هم در اینستاگراممون منتشر شده

*راه دیگر : مراجعه به سایت رنگ موی گیاهی دکتر قو *

{ DRGHOO IR

آدرسِ سایت و اینستاگراممون هر ۲ همینه👆:

دی آر قو نقطه آی آر}

دی ماه ۱۴۰۴