من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تازه یه کاربر گفت زعفرون زعفرون به اون گرونی بزنیم به مو بعد بشوریم بره تو چاه فاضلاب استغفر ...
آخه زعفرون
بیخود نیست میگن نی نی سایت با دار.ک وب برابری میکنه
من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.
اینکه برای شما تعجب برانگیزه دلیل نیست که پیشنهاد خوبی نباشه اینم سندش👇👇👇👇👇 🙂🙂🙂
بله حق با شماست آخه من قبلاً از یه عطار شنیده بودم که کاکائو مضره برای مو و اصلا نباید استفاده کرد مثلا داخل یسری پاک کننده ها و تقویت کننده ها چون اکثرا طبیعی نیستن و نگهدارنده و غیره دارن ولی شما که گفتید داخل حنا من هم برام جدید بود هم با اون تصویر ذهنی خیلی نتونستم قبول کنم
بگذریم