2777
2789
الهی ک خوشبخت بشی  چجور انقد زود تموم شد  شوهر من نمیاد دادگاه یعنی منم میتونم سریع ط ...

مرسی عزیزم،اونم نمیمد فقط دادگاه اخر و اومد حتی واسه جاری شدن صیغه طلاق هم نیومد من وکیل داشتم اون همه کارارو کرد،الان مجدد ازدواج کردم،انشالله برای شما هم هرچی خیر و صلاحتونه پیش بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دوران عقدزیاددعواداشتیم یسال اولم ادامه داشت کم کم خوب شدیم ولی دست بزن نداشت فقط هرچی دم دستش ب ...

نه بابا این بیشرف روانی یه جفت جوراب میخاست بخره باید خانواده عوضیش اجازه میدادن 

چجوری زود تموم شد من دوساله درگیرم البته رای طلاقو گرفتم ولی طرف اعتراض زده الان رفته دیوان پرونده ک ...

وکیل داری؟من وکیلم همه کارامو کرد بعد شما چه مستنداتی تحویل دادگاه دادی؟علت درخواستت چی بود؟

وکیل داری؟من وکیلم همه کارامو کرد بعد شما چه مستنداتی تحویل دادگاه دادی؟علت درخواستت چی بود؟

اره وکیل دارم .پرونده کیفری ضربو شتم و ندادن نففه همین دوتا مورد قبول بود دیگه رای طلاقو داده حتی تجدید نظرم به نفع من رای داد ولی برای اذیت کردن اعتراض زد دوباره رفت دیوان خدا کنه دیوانم زودتر رای بده 

مرسی عزیزم،اونم نمیمد فقط دادگاه اخر و اومد حتی واسه جاری شدن صیغه طلاق هم نیومد من وکیل داشتم اون ه ...

اگه همون دادگاه آخر هم نیاد دادگاه منتظر اون میشینه 

میگه باید امضای شوهرم باشه ؟ یا خودش تموم میکنه؟

رفتم شورای حل اختلاف از حرفاشون فهمیدم امضای شوهرم خیلی اهمیت داره فعلا جلسه اول رو رفتم 

وکیل هم نگرفتم خودم سوسکی میرم و میام🤦‍♂️🤦‍♂️🤕

اره وکیل دارم .پرونده کیفری ضربو شتم و ندادن نففه همین دوتا مورد قبول بود دیگه رای طلاقو داده حتی تج ...

عجیبه انقدر طول کشیده پس...

من فقط یه برگه از کمپ ترک اعتیاد داشتم که ثابت میکرد اعتیاد داره ولی خداروشکر زود تموم شد انشالله برای شمام سریع حل شه

عجیبه انقدر طول کشیده پس... من فقط یه برگه از کمپ ترک اعتیاد داشتم که ثابت میکرد اعتیاد داره و ...

شما تهران هستین ؟اخه میگین نمیومد دادگاه .خب طرف شما اعتراض نمیزد دیگه