2777
2789
عنوان

خرید عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 40 پست

یه همچین سالنی میگم

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ولی شهر ما از این چیا نداره  دل کویر هستیم  ولی ی جای شیک پیدا کردم

اشکال نداره اینو مثال زدم...من شخصا باغ و فضای باز دوست دارم،جالبه.

اسی نامزد منم میگه عروسی نگیریم مثل شما عقد ومفصل بگیریم...به نظرت خوبه؟بدون مراسم میشه رفت سرخونه زندگی؟؟

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
اشکال نداره اینو مثال زدم...من شخصا باغ و فضای باز دوست دارم،جالبه. اسی نامزد منم میگه عروسی نگیریم ...

اره عزیزدلم چرا نشه ،ما محدودیت هارو بخاطر حرف مردم درست کردیم اونم مردمی ک خوبه خوبشم بخدا ی جا پشت سرت حرفشو میزنه دیدم ک میگم 

چرا این همه هزینه کنیم برای بقیه ؟

به جاش پولشومیزاریم تو زندگیمون برا آینده یا تفریح یا ماشین خوب

من خداروشکر میکنم قدیما ازدواج نکردم ک مهمونا پونصد ششصد نفر بیشتر بود 

تازه عقد مفصل خودش جای عروسی رو میگیره دیگه 

دوران قدیم گذشته دیگه عزیزم 

اره عزیزدلم چرا نشه ،ما محدودیت هارو بخاطر حرف مردم درست کردیم اونم مردمی ک خوبه خوبشم بخدا ی جا پشت ...

درسته خوشبخت باشی عزیزم

تو هم گلم 😍 کدوم شهری 

😘کرج