2777
2789
عنوان

خرید عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 40 پست
منم عروسی نمیگیرم  برا عقدمم رفتم مزون لباس فرمالیته کرایه کردم ارایشگاه رفتم ماشین گل زدیم چو ...

خواستی عکس لباسمو برات بفرستم ببین 

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مختلطه  ولی دوس دارم لباس عروس شیک و باز بپوشم  موندم چی کار کنم 🤔🤔

میدونی من چون دوست داشتم راحت باشم برا همین استین دار گرفتم

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

خودم جشن گرفتم

نظرم براي شمام همينه

خوش ميگذره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بنظرم برا عقدت لباس عروس بپوش ولی نه از این پف پفیا که زیادی گندن😆 یه لباس عروس مدرنیته

برای عروسیت هم یه فرمالیته جمع و جور و کوچیک برو با یه لباس ساده تر

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

اسی سالن عقد شیک بگیرین که همونجاعقد کنی و مراسمم باشه،لباس عروس هم بپوش حتما

یه چیزی تواین مایه ها که هم به عقدبخوره هم عروسی

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

لباس عروس بپوش قشنگ. اگر لباس عروست جمع و جور باشه هم بهتره. به نظرم به جای محضر، خنچه بگیرید توی تالار خبطه رو بخونن.

قبلشم قشنگ برید آتلیه و عکساتونو بگیرید.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  

اینو شب قبل عقد تو خونمون عکس گرفتم چون شب بود نور کمه بد افتاده