2777
2789

دوستم همسرش برا پسرش خریده میگه این حرز امام جواد داره این قسمت حکاکی رو میگه من بهش میگم حرز امام جواد که اینطور نیس چون شنیدم میگن زیاده ولی این چندتا خط بیشتر نیس الان عکس میزارم

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز ببخشیدا ولی به شما چه؟؟ حالا شوهرش خریده تو چرا به دلش میندازی که اصله یا تقلبیه

ازم پرسید عزیزم چرا بد بندازم اومدیم اینجا از کسی که اطلاعی داره راهنمایی بخوایم

یه حرز کوتاه هم داریم. یا نور یا برهان یا مبین و یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات الدهور و اسئلک النجاة یوم ینفخ فی الصور

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

اول اینکه انگشتر طلا واسه اقایون حرامه. حتی اگه ایات نوشته باشه تاثیر خوبی نخواهد گذاشت چون فعل حرامیه. 

دوم اینکه حرز امام جواد داخل پوست اهو و در ظرف دردار نقره باید نگهداری بشه و بسته بشه به بازوی راست. اصلا شرایط و اداب خاص داره. 

سوم اینکه نگین انگشتر شبیه سنگ شرف الشمسه. هیچ ربطی به حرز نداره اصلا

من نمیدونم این حرزه یانه ولی بعضی متنامثل آیت الکرسی یاحرزامام جوادکه طولانیین رواینطوری مینویسن .یه جورایی مثل خلاصه نویسی یارمزگذاریه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اول اینکه انگشتر طلا واسه اقایون حرامه. حتی اگه ایات نوشته باشه تاثیر خوبی نخواهد گذاشت چون فعل حرام ...

پسرش  ۱۱سالشه نقره ست