2777
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 208 پست
اخ گل گفتی آنقدر رو دادم من ببخشید کور بودم هرچی گفت گفتم باشه چشم برای بیرون نرم میگع قسم بخور

ببین اگه دوستت داشته باشه خودش میاد باور کن این عقاید و کنار میزاره

تو بگو کات کنیم و اینا اخلاقت خوب نیس

ببین اصلا چی میگه بهت

🥺همه ی دوستام همینو میگن بهم واقعا باید ی راهکاری پیدا کنم 

تو رو خدا ولش کن....آخرش از پا در میای....اعتماد به نفست صفر میشه....نابودن می‌کنه....اگه خودتو دوست داری ولش کن 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

انگار دنبال زن نیست دنبال ی عردسک خیمه شب بازیه ک هر کار میخواد باهاش بکنه اگه ب امید اینی ک درستش ک ...

اخی عزیزم یعنی شوهرشون بهتر نشده یک درصد؟

از همه دلم گرفته:)

تو رو خدا ولش کن....آخرش از پا در میای....اعتماد به نفست صفر میشه....نابودن می‌کنه....اگه خودتو دوست ...

بنظرم حرف خیلی ازدوستان درست..من شوهرم آدم سالم وخانواده دوستیه وبرای خودشم خیلی چیزاروحدف میکنه ولی من واقعاخسته شدم 

وایی بخدا ترسم گرفته آخه همه میگفتن تو نینی سایت اوایل شوهراشون اینجوری بودن ولی حرف شمام درسته

نه والا ما ده ساله ازدواج کردیم از روز اول شوهرم گفت برو‌ کواهینامه بگیر . برو دانشگاه ، برو باشگاه 

وا .   منظورم  حساسیت از رو عشق بود بعدشم بانو‌جان اکثر  ب اتفاق اقایون ...

اها مردایی ک عادی و نرمالن شدن سیب زمینی ؟؟؟؟؟

واقعا حق امثال شما اینه ک ی بیمار عقده ای و تعصبی نصیبتون بشه 

کسی ک دوستت داشته باشه حواسش هست ک یوخ کسی ناراحتت نکنه ن اینکه خودش عامل ناراحتیت باشه 

واقعا ادم از وجود امثال شما تاسف میخوره 

وایی بخدا ترسم گرفته آخه همه میگفتن تو نینی سایت اوایل شوهراشون اینجوری بودن ولی حرف شمام درسته

نه عزیزم به این حرفا گوش نده.اون حساس بودن شوهره که مثلا گیر بده موهاتو بپوشون و ... این حد که شما میگی اسم حساسیت تیست پارانوئید شدیده و هر چیز کوچکی بدترش میکنه. از حرف من دلخور نشو اما مگه باید به هر قیمتی شوهر کرد؟؟؟ ازدواج با فرد خوبش خوبه وگرنه اگر قرار باشه با هرکی ازدواج کرد که یک نفرم پیدا نمیشد هیچ کس نخوادش