2777
عنوان

نامزد حساس

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 208 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزکم ما عقد نکردیم آخه هنوز🥺

منم نگفتم   عقد کردین‌گلم .  منظورم این بود یا از روی اتیش داغ  عشقش  روت حساسه یا  کلا مریضه .   بنظرم یه مشاوره  ببرش 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

مشکل روان دارن 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
منم نشون‌پسرعمم البته ما کلا طرف بابام کلا ازدواج فامیلیم)شاید یک درصدمون با غریبه ازدواج کنه انقد ...

اخ گل گفتی آنقدر رو دادم من ببخشید کور بودم هرچی گفت گفتم باشه چشم برای بیرون نرم میگع قسم بخور

از همه دلم گرفته:)

تو‌رو‌ خدا عقد نکن. رسما فرار کن. اخه این ادمو میخوای چیکار؟ زن و شوهر باید باعث پیشرفت هم بشن. مگه مدال میدن اگه شوهر کنین. این ادم بیماره. اینا رو نذار به حساب دوست داشتن و‌ غیرت. این بیماریه. خودتو نجات بده برو پیشرفت کن . میخوای شوهر کنی در و‌دیوار خونه رو‌ نگاه کنی

خودتو گول نزن‌ این یه مشکل روانیه روز به روزم بدتر میشه ربطی به مسافت هم نداره

وایی بخدا ترسم گرفته آخه همه میگفتن تو نینی سایت اوایل شوهراشون اینجوری بودن ولی حرف شمام درسته

از همه دلم گرفته:)

ببخشید ولی این "همه" ی مردا رو از کجا اوردید؟🧐 غیرت در حد نرمالش خوبه نه تا این حد  صبور ...

وا .   منظورم  حساسیت از رو عشق بود بعدشم بانو‌جان اکثر  ب اتفاق اقایون  رو همسرشون_عشقشون  تعصبین .  من ‌ ب اون اندک جماعت سیب زمینی   کاری نداشتم  و حسابشون نکردم 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
✋ اومد😄

گوگولی مگولی منم نمیدونم جواب سوالتو😗🤣

بیا اوجولات بخور🍬

واقن اگه همچین چیزی واقعی بود خیلی مزخرف میشد😂

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566