2777
2789

باهم تو رابطه ایم خیییییلی وقته بعد دوماه پیش سر همین رفتار ک اس ام اس میدم دیر ج میده و زنگ میزنم رد میده قبلا گفته حوصله ندارم از دوسه ماه پیش ک وضعیت نتا اینجورشدو انرژی منفی اینم اینجورشده.. باید با زور از دهن آقا حرف بکشیم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

چون  نمیخاادت .  واس همینه ک وقت نمیذاره واست .    ب خواسته هات اهمیتی نمیده .   حستو خرجه یه بالیاقتش کن گلم همین‌

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بابا اخلاقشه باهام حرف نمیزنه فقط حضوری همو میبینیم تکس اینا کم میداد از شیش ماه پیش منم سرم با دوست همسایمون گرم میکردم یسره اونجا بودم یا خونه عمم بعد این غیرتی ازونور خونه میمونم حرفم نمیزنه.. 

کامنت پایینمو بخون

خوندم گلم ولی مگ میشه ۲۴  ور دل هم باشید .والا زنوشوهراشم  توی طول روز ب هم پ میدن  چ برسه ب شما 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
خوندم گلم ولی مگ میشه ۲۴  ور دل هم باشید .والا زنوشوهراشم  توی طول روز ب هم پ میدن & ...

یه مدت رفتم سرکار شرکت دیگه این اخلاقای گوهش شروع شد.. بهشم نمیگفتم ازن موقع دیگه پنهانکار شد