2789
عنوان

کرم معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5662 بازدید | 47 پست
کرم ضد لک سینره تعریفشو شنیدم ولی خودم استفاده نکردم تحقیق کن ببین چطوره

ن اوایلش مرتب میزدم بعد ک پوستم اوکی شد یه شب درمیون ..بعد سه شب ..بعد الان دیگه هفته ای یه بار نهایتا دوبار 

کنارش سروم  ویتامین سی بخر روزا بزن عالیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اونجاهام مشکلی نداره سفیده براچی بزنم 😂

😂😂😂من از هر کرمی خوشم نیاد یا میدم بابام یا مامانم 

یا میزنم به ب ا س نم😂😂😂برا رطوبت رسانی 

کف پا هم میزنم شبا 

یه کرم دارم بو خیار میده میزنم کف پام انقد نرم میشهههه 

اخه میدونی چیه اومدم خونه یه ذره از پلمپ روشو برداشتم ببینم توش چجوریه     ولی انگشت بهش ...

مامانم میگیره پلمپ نیس ولی برا مامانم اصلا اثر نداره با اینکه با عمم میخره از ی جا ولی اون خیلی تغییر کردو پوستش خیلی روشن سد ولی مامانم ۱ ساله حتی لکه هاش گمرنگم نشدن مامانم اینا ۱۷۰ میگیرنش همه جواب گرفتن به جز مامانم

وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷

ن اوایلش مرتب میزدم بعد ک پوستم اوکی شد یه شب درمیون ..بعد سه شب ..بعد الان دیگه هفته ای یه بار نهای ...

نمیدونم برا صورتم والا جرات ندارم

گرونم خریدم حیفم میاد بریزم بره 😐😐😐

عزیزم پس چی خوبه واسه روتین پوستی؟

برای چه پوستی و اینکه تخصصی یا روتین معمولی

اول خیلی از دکترای پوست مارک های شرکتی که داخل داروخونه به فروش نمیرن و از این شرکت های هرمی هستن رو قبول ندارن، برای همین سعی کنید محصولاتی رو بخرید که از داروخونه قابل تهیه باشه.

روتین پوستی اصلی که واجبه: ضدآفتاب ، شوینده، میسلار واتر ،ابرسان و همه ی اینا براساس نوع پوستتون.

لازمه بگم همه ی ابرسان ها (به جز سرم ابرسان اوردینری که نیاز به مطوب کننده داره و سرم های هیالورونیک اسید) مرطوب کننده دارن و نیاز نیست جدا بخرید، این یه تبلیغه.

توی دیجیکالا نظرات رو بخونید و یه سایت هست سر بزنید حتمابه بخش بررسی محصولی

سایت اسکین مگ

محصولات رو براساس ترکیبات نقد کرده و نظر هم داره.

اینم بگم من تجربه ی خوبی از مشاورای پوستی داروخونه ندارم.

😂😂😂من از هر کرمی خوشم نیاد یا میدم بابام یا مامانم  یا میزنم به ب ا س نم😂😂😂برا رطوبت رسا ...

😂😂😂😂 اونجوری منم میکنم

ولی این مث کرم عادی نی بمالم کف پا

استفادشم دنگ فنگ خودشو داره

نمیدونم برا صورتم والا جرات ندارم گرونم خریدم حیفم میاد بریزم بره 😐😐😐

من میگم استفاده کن چون همه س عمه هام و زن عموهام سفید شدن و لکه های صورتشون کاملا رفت ممکنه اصل باسه چون خیلی گرون گرفتی

وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷

من میگم استفاده کن چون همه س عمه هام و زن عموهام سفید شدن و لکه های صورتشون کاملا رفت ممکنه اصل باسه ...

والا قسم میخورد دیگه نمیدونم

کف ۱ سالو نیمه میفروشه هرکی برده فک فامیلشم اومدن بردن کسی ناراضی نبوده

برای چه پوستی و اینکه تخصصی یا روتین معمولی اول خیلی از دکترای پوست مارک های شرکتی که داخل داروخونه ...

من میخواستم فردا برم شوینده و آبرسان و تونر اوریفلیم بخرم 

آرزون هم نیستن 

ولی خب جز برندهای معروفه دنیاس

تعریفش رو شنیدم 

شما اطلاعاتی دارین؟

من از قیدت نمیخواهم رهایی
من میخواستم فردا برم شوینده و آبرسان و تونر اوریفلیم بخرم  آرزون هم نیستن  ولی خب جز برن ...

خیر تاحالا استفاده نکردم، کلا فقط محصولاتی که تو داروخونه ها هست و مارک هایی مثل اوردینری و بادی شاپ و...

ولی بازم درموردش تحقیق کنید چون گرونه