من این کرمو امروز خریدم از کسی قسم جان بچه هاش میخورد ک اصله منم صورتم بد نی خوبه یه چنتایی فقط جای جوش دارم،دیگه خریدمش تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم اکثرا از عوارضش گفتن پشیمون شدم گفتم حداقل برای بیکینی استفاده کنم
کسی بوده برای بیکینی یا زیر بغل استفاده کرده باشه؟؟
والامن دوساله به صورتم میزنم عالیه یک سالم بخاطربارداربودنم نزدم تکوننخوردم الآنم بیست روزیبارمیزنم هیچیمم نشده
هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
پوست بادوست فرق میکنه یه دوست دارم ازش زد همش صورتش جوشولک وخرابشد ولی من هیچیم نشد دوسه درجه روشنترشدم
هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهمشدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
دو سال مدامه میزنی؟؟؟ اینم خیلی تعریفشو میکرد ولی هرچی نظر تو اینجا خوندم همه منفی بود میگفتن اول ...
ن دوسه ماه زدم دیگه باردارشدم نزدم الآنم بچم یه سالونیمشه بیست روزیبارمیزنم