2777
2789
عنوان

کرم معجزه

5660 بازدید | 47 پست

من این کرمو امروز خریدم از کسی قسم جان بچه هاش میخورد ک اصله منم صورتم بد نی خوبه یه چنتایی فقط جای جوش دارم،دیگه خریدمش تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم اکثرا از عوارضش گفتن پشیمون شدم گفتم حداقل برای بیکینی استفاده کنم

کسی بوده برای بیکینی یا زیر بغل استفاده کرده باشه؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیکینی که پوستش حساس ترهههههه هرچی نزن به اونجا خدایی😂😐

😂😂 چیکار‌کنم خب گفتم بزنم زیر بغل دیدم اونجام غدد لنفاوی اینا داره 

تو سایت دیدم گفته بودن چن نفر زدن زیر بغل و بیکینی قشنگ روشن شده

والامن دوساله به صورتم میزنم عالیه یک سالم بخاطربارداربودنم نزدم تکون‌نخوردم الآنم بیست روزیبارمیزنم هیچیمم نشده

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
والامن دوساله به صورتم میزنم عالیه یک سالم بخاطربارداربودنم نزدم تکون‌نخوردم الآنم بیست روزیبارمیزنم ...

دو سال مدامه میزنی؟؟؟

اینم خیلی تعریفشو میکرد

ولی هرچی نظر تو اینجا خوندم همه منفی بود

میگفتن اولش خوبه قط کنی پوستت تیره میشه و پر از لک گرخیدم اصن

پوست بادوست فرق می‌کنه یه دوست دارم ازش زد همش صورتش جوشولک وخرابشد ولی من هیچ‌یم نشد دوسه درجه روشنترشدم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
اسمش کرم معجزه شب

ببین تا وقتی استفاده کنی جواب میده قطع که بشه دوباره پوست مثل قبل میشه 

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
والامن دوساله به صورتم میزنم عالیه یک سالم بخاطربارداربودنم نزدم تکون‌نخوردم الآنم بیست روزیبارمیزنم ...

به نظرت میشه برا بیکینی زیر بغل استفاده کرد؟ اون کسی ک ازش خریدم گف میشه ولی خب میترسم

شما چند میخری؟

دو سال مدامه میزنی؟؟؟ اینم خیلی تعریفشو میکرد ولی هرچی نظر تو اینجا خوندم همه منفی بود میگفتن اول ...

ن دوسه ماه زدم دیگه باردارشدم نزدم الآنم بچم یه سالونیمشه بیست روزیبارمیزنم

2790
2778
2791
2779
2792