2777
2789
عنوان

دخترم ۲۳ ماهشه.

646 بازدید | 50 پست

چند روزیه همش پوشکشو در میاره. باز گذاشتمش ولی دستشوییشو نمیگه. یا الکی میگه دارم ولی نداره. یا رو فرش دستشویی میکنه. چکار کنم. هیچ جوره هم نمیذاره پوشک ببندم. زودی درش میاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیردکمه بپوشون،شورتم بپوشون

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       
شور ت پوشکی بپوشون بهش اسم خاصی داشت یادم نمیاد

شورت آموزشی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

دختر من الان 22ماهش میخاست یاد بگیره دیگه دوست نداشت پوشک کنم اولا الکی میگفت ولی الان میگه دستشویی بعضی وقتا خودشو خیس میکنه البته خیییلی کم پیش میاد دوسه ساعت ی بار خودت ببرش بگو جیش کن ی هفته راه میفته.من ببرم دیگه منتظر نمیمونه خودش بگه .

اشکال نداره تند تند ببرش دستشویی 

یه بسته استیکر برچسبی هم با خودت ببر هر بار که می‌ره دستشویی و دستشویی می‌کنه یکی بهم جایزه بده بزنه دیواره دستشویی اونجوری تشویق میشه زودم یاد میگیره دختر من 1هفته ای یاد گرفت بدون اینکه یه بار اذیتم کنه یا حتی شلوارشو خیس کنه چون از ذوق استیکر می‌رفت  دستشویی

عزیزم تایم از پوشک گرفتنشه یکی دوماه شاید اذیت بشی کلا به بچه بستگی داره شایدم فقط چند هفته.من بیست ماهگی گرفتم خیلی هم خرابکاری کرد اما نباید دعواش کنی یا بترسونی.اولشه واقعا نمیگه اینو بگم فرشت از طلا هم باشه نباید ترس نجس شدنشو داشته باشی.اول ذهنتو اماده کن خیلی مهمه.اجازه بده رشد کنه این یه آموزش مهمیه کم نیار ملین بده بخوره که بتونه راحت پی‌پی کنه و نترسه.دختر من کلا از پی پی میترسید خیلی غصه میخوردم اما کم نمیاوردم الان ۲۶ماهشه خداروشکر از دوسالگی رو کاسه هم نشست قبلنا کناره مینشست.واقعا خیلی خوبه بچه راحت میشه 

ولی شبا میخابه پوشکش میکنم از این شرتیاس پوشکش.تو روزم بزور میزاره شلوار پاش کنم.ولی اصلا اصرار نکن استرس نده من دخترم یهو خودش گفت ذستشویی جالبه قبل اون من اصلا نمیبردم بگم جیش کن اصرار کنم مجبورش کنم