2777
2789
عنوان

پیدا کردن دوستم😭😭

330 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کسی میدونه چجوری میتونم شماره ی دوست قدیمیم رو پیدا کنم فقط ازش اسم و فامیلش رو یادمه خیلی خیلی دلم براش تنگ شده اگه میدونین چجوری میتونم شماره اش رو پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنین . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل منم هست اتفاقا😕

اگه کسی تونست راهنماییت کنه بی زحمت منم لایک کن عزیزم

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

من دلم تنگه دوستی شدم ک ازش حتی اسم و فامیلش نمیدونم فقط چهرش نقش بسته تو ذهنم.من موندم چطور نباید کسی ک دوسال باهاش چن سال دوس بودم اسم و فامیلش بدونم.این مال ده سال پیشه موندم من همون موقع اسمش میدونستم یا ب گذر زمان از یادم رفته

منم فقط اسمو فامیلشو دارم چندین ساله گمش کردم خیلی بهش فکر میکنم ولی با خودم میگم قسمت این بوده ،اخه ...

منم خیلی بهش فکر میکنم پنج سال پیش یکدفعه موقع عروسیم باهام تماس گرفت عروسیمم اومد ولی خطم سوخت شمارش گم شد خلی دلم هواشو میکنه  

من دلم تنگه دوستی شدم ک ازش حتی اسم و فامیلش نمیدونم فقط چهرش نقش بسته تو ذهنم.من موندم چطور نباید ک ...

احتمال زیاد یادت رفته اینقدر درگیری فکری داریم که نباید از حافظمون توقع آنچنانی داشته باشیم

احتمال زیاد یادت رفته اینقدر درگیری فکری داریم که نباید از حافظمون توقع آنچنانی داشته باشیم

اره خیلی درگیری زندگی و فکری داشتم.همش میگم خدایا من ده سال پیش دو س نفر میشناختم دوست بودم چطور هیچ اسم و فامیلی ازش ندارم.البته همشهری نبود .مشهدی بود ولی چقد خوب میشد دوباره همدیگه ببینیم