2821
2789
عنوان

راهنمایی کنید

137 بازدید | 19 پست

بچه ها من تقریبا بعد مرگ‌مادرم کلا روال زندگیم فرق کرده مثلا دیگه نمیتونم کارکنم همه جاهم قبولم میکنن بعضی جاها التماس میکنن که واسشون کارکنم ولی من چن روز میرم دلمو میزنه دوست ندارم کارکنم درواقعا نمیتونم یه جا بند بشم صبح ها هم اینقدر سختمه که نمیتونم از جام بلندشم حتی شده با محیط کارجدید قراردادهم میبندم ولی فرداش یه دروغی میگم دیگه نمیرم 

خسته شدم...😔😔😔

روحش شاد🖤

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحش شاد افسرده شدی.  منم بعد فوت بابام الان ۷ ماهه فقط میخابم با بچه کوچک . فکرمیکنم کار بیرون میتونست روحیمو خوب کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

چن وقته از دست دادی مادرتو؟

واضحا افسرده ای

یه ماه سر کار نرو برو یوگا کار کن و پیاده روی و صحبت کن با یکی که فقط بشنوه حرفاتو‌خودتو‌هاای کن سوگواریتو‌مامل انجام بده در نهایت پذیرش کن مادرت دنیاشو عوض کرده

و رهاش کن بگو تو رو رها میکنم تا هم تو در دنیای جدیدت راحت باشی هم من

چن وقته از دست دادی مادرتو؟ واضحا افسرده ای یه ماه سر کار نرو برو یوگا کار کن و پیاده روی و صحبت ک ...

سال ۹۷ فوت شدن سرکارنمیرم یکساله سعی میکنم برم سرکار ولی نمیتونم محل کاربند نمیشم متاسفانه 

سال ۹۷ فوت شدن سرکارنمیرم یکساله سعی میکنم برم سرکار ولی نمیتونم محل کاربند نمیشم متاسفانه 

خیلی وقته که عزیزم 

زمینه کاریت چیه؟

دوستات دوروبرت هستن؟ تنها که نیستی

حسابداری عزیزم.دوستام هستن ولی خب من حوصله شون روندارم متاسفانه 

شوهر داری؟

خب یه مدت بگذره پیشنهادای کاریت کم میشن

افسرده تر میشی

جمع کن خودتو بگو سر یه کاری میرم شده به زور یه ماه میمونم

نگو یه سال فقط یه ماه

اینجوری پذیرشش راحتتره

من تهران اومدم درس بخونم

خیلی سخت بود

گفتم یه ماه میمونم بعد انصراف میدم

بعدش یه ماه تمدید کردم و و و 

تا سه سال شد که با زور خانواده برگشتم

شوهر داری؟ خب یه مدت بگذره پیشنهادای کاریت کم میشن افسرده تر میشی جمع کن خودتو بگو سر یه کاری میر ...

نه مجردم .دانشجو بودن فرق داره

دلم یه انگیزه میخااددلم مادرمو میخااد صبحا بیدارم کنه همه چی به قبل برگرده

نه مجردم .دانشجو بودن فرق داره دلم یه انگیزه میخااددلم مادرمو میخااد صبحا بیدارم کنه همه چی به قبل ...

هیچی به قبل برنمیگرده

منم پدرمو از دست دادم

۲۰ سالم بود

میدونم مادر سختتره

ولی زندگی همینه

بپذیر شرایطتو

و قویتر شو

و برگرد به زندگی خودت

دوست پسرم داشته باشی که خیلی بهتره

میدونم دانشجو بودن فرق داره میخام بگم تارگت طولانی مدت نذار کوتاه برار تا قابل تحمل بشه برات

هیچی به قبل برنمیگرده منم پدرمو از دست دادم ۲۰ سالم بود میدونم مادر سختتره ولی زندگی همینه بپذی ...

دوست پسرم یه روانیه فحش میده یکسره بهم میگه تو زشتی تو بیکسی هیچکس روندارری و...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز