2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

1442 بازدید | 49 پست

سلام خوبید.   

بچه‌ها امروز رفتم دکتر برا تعیین جنسیت پسر هفتصد هزار ازم گرفتن و فقط گفت لبنیات نخور و سردیجات و اینا من فک میکردم دارو ویتامین یا آمپولی بده وضع مالیمم خوب نیست الکی کار دادم دست خودم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همین جا بپرس همه بهت میگن

بعد باید از خودت و شوهرت آزمایش می‌گرفت

لیست غذایی بده بعد دو تا سه ماه که رعایت کردی رحم گرم شد قرص و آمپول میده 

اگه شوهرت هم مشکل داشته باشه قرص میده

اینو یکی از کاربرا گذاشته بود. دکترش داده بود

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

خسته نباشه.اینو از منم میپرسیدی رایگان بهت میگفتم.😐

رژیم سدیم و پتاسیم احتمال پسردار شدن رو میبره بالا و رژیم کلسیم و منیزیم هم دختر

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خسته نباشه.اینو از منم میپرسیدی رایگان بهت میگفتم.😐 رژیم سدیم و پتاسیم احتمال پسردار شدن رو میبره ...

انقد اعصابم خورده اصلا هیییییچی نگفت ن کاغذی ن دستوری فقط گفت لبنیات نخور و سردیجات پول ب زور جمع کرده بودم بعد از چند وقت خیلی ناراحتم کرد

اتفاقا من هرشب شیر میخوردم ولی توش زنجبیل و دارچین و نبات میذاشتم، ماست میخوردم با آویشن، هرروز صبح نون و پنیر و خیار میخوردم ولی با سیاهدونه، 

مرتب حلوای رطب میخوردم با دارچین و هل و زنجبیل 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز