2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 49 پست
😔😔خاک تو سرم

منم رفتم والا فوق تخصص زنان 

لیست غذایی داد با آزمایش واسه شوهرم نوشت 

با قرص فک کنم فولیک اسید گفت دو تا سه ماه بخور بیستم هم رعایت کن بعد آزمایش شوهرم داد بهش قرص داد بعد سه ماه رفتم سونو داد قرص و آمپول داد قرص دوران پریودی خوردم آپولو بعد پریودی زدم دوتا ش هم شب اقدام بعد گفت فقط یک بار اقدام کن اون ماه همون شب هم آب و جوش شیرین خارجی شست و شو بده من انجام دادم پسر شد

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم رفتم والا فوق تخصص زنان  لیست غذایی داد با آزمایش واسه شوهرم نوشت  با قرص فک کنم فول ...

اگه تهرانی اسم دکترتو میگی؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
آخه جایی بلد نیستم

کدوم شهری 

تو نت بزن هزار تا دکتر واسه هر شهر میاد بالا

من خودم از تو‌ نت واسه شوهرم فوق تخصص گوارش شیراز پیدا کردم کار دکتره هم عالی بود 

برو قسمت نظرات بخون

کدوم شهری  تو نت بزن هزار تا دکتر واسه هر شهر میاد بالا من خودم از تو‌ نت واسه شوهرم فوق تخصص ...

چی بگم والا فعلا پول ندارم دیگ تا دوباره جمع کنم باز پیدا کنم برم 

چی بگم والا فعلا پول ندارم دیگ تا دوباره جمع کنم باز پیدا کنم برم 

ولی دکتر برو پیش منشی ازش بپرس چرا هفتصد گرفتی 

چون الان متخصص 105تومن هست فوق تخصص خیلی بخواد زیاد بگیره 180 مامایی هم که کمتره

شاید اشتباه حساب کرده فکر کرده سونو یا معاینه داشتی

شاید با کسی دیگه قاطی کرده سرشون شلوغه دیگه

ولی دکتر برو پیش منشی ازش بپرس چرا هفتصد گرفتی  چون الان متخصص 105تومن هست فوق تخصص خیلی بخواد ...

والا اول فکر کردم میگ ۷۰ منم پول نقد فقط صد تومن داشتم هفتصد هم تو کارتم بعد گفت ن خانوم هفتصد خیلی جاخوردم بعد گفتم شاید کارخاصی داره وقتی رفتم داخل فقط گفت اینا نخور خوش اومدی تا خود خونه قلبم درد میکرد😂🤦

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز