2454
2396
عنوان

به هیچ بچه ای هیچ برچسبی نزنیم🌱❤

407 بازدید | 33 پست

نه به بچه خودمون

نه به بچه دیگران،

هیچ برچسبی نزنیم ...

نه برچسب مثبت نه برچسب منفی ....

برچسب منفی که تکلیف ش روشنه میدونیم چرا نباید بگیم خنگ؛ نادون، شلخته؛ بی ادب؛ دروغگو ...

اما برچسب مثبت هم به همون اندازه آسیب زاست ...

ما حق نداریم به یه بچه بگیم صبور؛ مهربون؛ باهوش، ....

چون هربار که بخواد انتخابی غیر از اون برچسب داشته باشه دچار اضطراب میشه و یه عمر برای حفظ برچسب های مثبتی که لزوما انتخاب ش نبودند کلی استرس تحمل میکنه ....

هروقت بچه کار خوبی کرد میتونیم رفتارشو تحسین کنبم

بگیم : آفرین که به خواهرت مهربونی کردی

نگیم: آفرین چه پسر مهربونی

بگیم: ممنونم ازت که صبوری کردی

نگیم: به به چه پسر صبوری

بگیم : آفرین که با تلاش ت این موضوع رو فهمیدی 

نگیم: چه پسر باهوشی

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

کاش همه فهم و درک تورو داشتن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
2456
از بذل محبت ت خجل ام خواهر💔

دشمنت شرمنده گل جان❤️‍🩹

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چه نکته ی خوبی مچکریم استارتر❤✌️

من خیلی ازین نکته برای پسرم استفاده کردم و نتیجه ش براش عالی بوده واقعا دلم خواست سهیم شم.

هرچند هنوز دور و بری ها اصراااااار دارن که بگن شایان مهربونه شایان باهوشه شایان صبوره ...

و من هی جواب میدم که نه شایان لزوما مهربون نیست الان انتخابس این بوده که مهربونی کنه شایان تلاش کرده شایان صبوری کرده 😠😠

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
2451