2777
2789
عنوان

😐😂بنظرتون التماس کنم میزان؟

207 بازدید | 20 پست

میخام از انسانی تغییر  رشته بدم تجربی 

ولی نمیتونم ۴ تا درساشو پاس کنم باید برم سر کلاس 

پول اضافی ام ندارم بدم معلم خصوصی😐😂اصلا ندارم که بخام اضافی بیاد 

بنظرتون برم زاری و گریه و التماس که بعد امتحانا دی همینطوری بزارن برم سر کلاس تجربی ؟ 

میشه اصن😂؟ 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

تجربی نرو 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درسهای تجربی سنگینه خب اگه نمیتونی امتحان بدی پس بلد نیستی چ جوری میخای بری این رشته

خوب اونا نصف کتاب خوندن منم نصف کتاب یاد ندارم بعد امتحان میخام با دبیرای مدرسه خودم برسونم ب اونا 

معلم خصوصی نمیتونم بگیرم ک نصف کتاب بده چون اندازه قیمت باباشون پول میگیرن😑

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
چرا تو خونه مطالعه نمیکنی از فیلمای رایگان آپارات استفاده کن تو مدرسه به کسی چیزی یاد نمیدن

خوبن؟🥲

چرا میخوای بری اول بگو ببینم استعداد ریاضی و اینات خوبه یا ن

آره یکم زمان بزارم یاد میگیرم 

2790
2778
2791
2779
2792