2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54031 بازدید | 3664 پست
من وقتی پادرا 3 ماهه بود کمر درد و مچ درد شدید گرفتم و تا یک سالگیش هم بود ،کار خونه اصلا نمیکردم فقط بچه داری!!!!!!یعنی اینقدر زایمان و بچه داری سخته که اینجوری آدم رو از پا میندازه. اوایلی پادرا به دنیا اومده بود تا حدود 1.5 سالگیش یکسره غصه میخوردم که کارم رو از دست دادم و دیگه کار گیرم نمیاد و حیف کارم و اله وبله .... ولی الان واقعا به این نتیجه رسیدم که اگه زمانی هم خواستم برم سر کار جوری باشه که اصلا نه به خودم فشاربیاره و نه به بچه ام و اگه در غیر این صورت باشه ترجیح میدم توی خونه بشینم آخه زنها واقعا ظریفن اگه قرار باشه درحالی که بچه داری و خونه داری براشون یه جور فشاره در کنارش سر کار هم برن دیگه بیا و درستش کن! آخه دیگه چی ته آدم میمونه؟شوهره هنوز جوونه اما زنه چه از نظر روانی و اعصابی و چه از نظر ظاهری اقلا 10 سال پیرتر میشه درسته که هر چی توی شرایط سخت باشی بدنت و روانت هم با اون تطابق پیدا میکنه ولی خب مگه آدم مجبوره،اگه درآمد شوهره کافیه پس دیگه بی خیال سختی کشیدن ،آدم بشینه توی خونه به خودش و بچه هاش برسه . بره بگرده،باشگاه ، شنا .ماسک صورت ،مسافرت ،مهمونی ،فیلم و یوگا و............. خیلی حرف زدم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
پروین جان حقیر 40سالشه و سربازیش رو رفته کی گفته سربازه گلم الان هم که خیلیییییی کم اینجاست یکسره تهران هست کلا عمل کار اشتباهی هست من هیچ کس رو ندیدم عمل کرده باشه و راضی باشه حالا هرشهری مهدیه جان با حرفت موافقم منم اصلااااااا حوصله کار بیرون ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی دکتر حقیر 40 سالشه خوب مونده ها به همه قرص اعصاب قوی میده به من داد داغونم کرد من نمیتونم استراحت کنم مهدیه جون فعلا یکی از مشکلاتم داره حل میشه نگهداری بچه یکی از همکارای شوهرم 2تا بچهاشو گذاشت مهد براش بزرگ کردن زنگ زدم ازش پرسیدم گفت مهد ریحانه سرا خیلیم راضی بود دیگه زنگ زدم مهد گفت مربی خصوصی 280همینجوری مثل بقیه بچها 110من گفتم خصوصی باشه
فرنازی خدا رو شکر که اقلا مشکل نی نیت داره حل میشه من از مهر سال دیگه پادرا رو میذارم مهد بعدا بگو که چقدر از مهدش راضی هستی و چه جوریاست؟
فرزانه با پسرت چقدر در طول روز بازی میکنی؟؟ چه بازیهایی میکنی؟ کلاس خاصی نمیخوای بفرستیش؟ نمیدونی موسیقی ارف تو سیرجان کسی یاد میده یا نه؟
فرناز جون بازارچه کودک بلوار سردار جنگل نرسیده به مانتو زارا نصیری شمالی نیست پوشاک نی نی ها نصیری شمالی هست راستی فرناز جون من این سری که نهار خوری خریدم فروشنده گفت شیشه روش نمیزاریم ولی وقتی بار رسید شیشه روش بود ولی تمام میز رو نمیگیره روی میز نهارخوری مخمل کار شده و وسطش نگین داره این شیشه یه کم از دو طرف کوتاهه به فروشنده زنگ زدم گفت مدلش اینطوریه فقط باید روی نگینها رو بپوشه به نظرت راست میگه؟ شما تا حالا همچین چیزی دیده بودین که شیشه نهار خوری به اندازه تمام میز نباشه؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جان من دیدم راست گفته بنده خدا مدلشون اینجوریه.... مهدیه جان حقیقتش وظیفه اصلی بازی با شروین رو باباش به عهده داره ولی درکل بازیهای متنوعی میکنه لوگو و نقاشی جزو ثابت هست عشق ماشین هست خیلیییییی که ماشین بازی رو به تنهایی انجام میده درکل مخالف هرگوووونه کلاسی هستم فعلا ...اللن با ازادی خودش فقط بازی بازی بازی
سلام بچه ها خوبین؟ فرزانه ازت ممنونم که جواب دادی راستشو بخوای جنس شیشه خیلی خوبه دورشم کنگره کنگره شده که تو سیرجان اصلا دستگاهی که شیشه ها رو کنگره کنه وجود نداره به خاطر همین ناراحت بودم مبادا اشتباه شده باشه. من پسرمو از چهارماهگی گذاشتم مهد چاره ای نداشتم کسی رو نداشتم نگهش داره هم پسرم خیلی ضربه خورد هم خودم خیلی عذاب وجدان دارم . به نظرم بچه رو زودتر از سه سالگی نباید مهد گذاشت. اتفاقا مهد ریحانه سرا هم گذاشتم از آشناهامون هم هست.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
sسلام خانم های سیرجانی عزیز عرقیات سنتی باغ گلهای شیراز با ارسال رایگان در خدمت شماست اگه یکبار خرید کنید و با عرقیات کارخانه ای مقایسه کنید حتما مشتری دائم می شوید آبلیمو و آبغوره شیراز امسال هم اومده انواع شربت ها هم موجود می باشد اگه می خواین از کیفیت کار مطمئن بشید لینک زیر را ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=512577&postID=20067976#20067976 09174444261