2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54029 بازدید | 3664 پست
ساغر جان دقیقا اطلاع ندارم فکر کنم حدودای 400 کرایه با پول پیش حدود 2 میلیون شروع بشه به بالا
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مهدیه جان چه پنهون...منم حوصله چندانی واسه بازی کردن با شروین نداره بخاطر همین تا دلت بخواد مستقل و خودکفا شده اصلاااا اویزون نیست باباش شبها دوتا3ساعتی فقط باهاش بازی میکنه منم طول روز بازی میکنم ولی نه خیلی زیاد حوصلم سر میره.... پروین جان حسابی حال مبلهات رو ببر مبارکت باشه عزیزم... ساغر جان محله های خوب سیرجان کوی امام..کوی پیکان. ...بلوار شیخ مفید...قاآنی .ووو اینهاست اهان خونه های گل گهر هم خوبن خلاصه جای خوب زیاد داره امسال قیمت کرایه ها بالا بود گلم من خودم خونه 130متری داریم کوی امام طبقه بالا امسال 20میلیون ماهی 300کرایه دادیم ولی خونه خیلی تمییزی هست کف پارکت و رنگ روغن و لوسترو.... نمیدونم اهل کجایین ولی کرایه های سیرجان و کرج تو یک قیمتی هست
سلام دوستای گلم خوبین پروین جون از هر طرف میز باید 3سانتی کمتر باشه مدلش اینجوریه ولی من خودم هواسم هست میگم ذقیقا اندازه بزارید 1بار اوردم همه میگفتن چرا اینجوریه میز خواهرم اینجوریه اومده یه رومیزیه سرمه دوزی انداخته وسطش بعد از این پلاستیکای بی رنگ رومیزی انداخته روش از زیر میز هم با چسب چسبوندش اصلا معلوم نمیشه رومیزی پلاستیک بی رنگ روشه خیلی قشنگ شده کثیف هم نمیشه
مهدیه جون فرزانه جون شما اگه بچهاتون 3ساله هستن یا تا موقعه ای که میخوان برن مهد 3ساله میشن بفرستینشون مهد کیمیا کنار ارایشگاه بوتارا خیلی هم نظم دارن هم اموزششون عالیه البته درست نمیدونم 3ساله قبول میکنه یا نه 4ساله پیش دبستانی که داره به نظرم هیچکدوم از مهد کودکا کیمیا نمیشه از لحاظ اموزشی مهد گلهای زندگی اگه اسمشو درست گفته باشم بلوار مالک اشتر پارسال یکی از دوستام پسرشو فرستاده بود خیلی راضی بود سال پیشش فرستاده بود البرز میگفت مفتش گرون بوده پای گلهای زندگی البته امسال میگن البرز مربیهای خوبی اورده جاشم داره عوض میکنه من تجربه خودمو دوستمو گفتم
من این مهد ریحانه سرا رو دوست ندارم فقط بخاطر اینکه بقیه مهد کودکا مربی خصوصی برا بچه نمیگذاشتن انتخاب کردم تمام وسایل هم خودم بردم تشک بالشت پتو گفتم فقط از وسیلهای خودش استفاده کنید پروین جون چرا راضی نبودی میشه برام دقیق توضیح بدی رییس مهد همش میگه بهم اطمینان کن بعد هیچوقت هم خودش تو مهد نیست
فرناز جون بدی مهد گلهای زندگی این هست که فقط صبحها هستش و پولش رو یکجا میگیره یعنی اگر به هر دلیلی پشیمون شی راه برگشتی نداری واین خیلی بده منم خونم اخر مالک اشتر هست دلمم میخواد یکجای نزدیک ببرم از طرفی دلم میخواد سه روز درهفته بره ولی مهدها قبول نمیکنن کلا مشکلات زیاده
منم در مورد مهد البرز شنیدم مربی جدید گرفته و داره دوره آموزشی مونتسوری واسشون میذاره که به نظر من اگه واقعا مونتسوری رو اجرا کنن عالیه و روش خیلی خوبیه
فرناز جون من پسرم رو 9 سال پیش بردم ریحانه سرا که اون موقع ریحانه بود و آشنامون هم هستند مرتب مربی ها رو عوض میکردن به خاطر اینکه بیمه شون نکنن و دیگه اینکه یکبار پسر منو بچه های بزرگتر گاز گرفته بودند که جای اون گاز گرفتگی هنوز روی کمر پسرم هست من ازشون گله کردم و دیگه پسرمو نبردم کلا من راضی نبودم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بچه ها من خیلی دلم میخواد برم جز پرسنل اداری دانشگاه آزاد یا علوم و تحقیقات کار کنم،کسی اطلاع نداره استخدامشون چطوره؟ من از یکی از کارمندای علوم و تحقیقات شنیدم که پیمانکاری هستن. نزدیک خونمونه و واس یعدا که پادرا رو بذارم مهد و بیکار شم خیلی خوبه