2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54034 بازدید | 3664 پست
آره فرزانه با بچه بی نهایت درس خوندن سخته. و باید تحملت زیاد باشه و در عین حال با پشتکار زیاد زبان هم عالیه من تا قبل به دنیا اومدن پادرا 4 ترم مونده بود تمومش کنم اما از اون موقع تا الان بچه و دانشگاه با زبان دیگه زیادیم میشد و متوقفش کردم اما زمستون دوباره شروع میکنم حتما چون خیلی فراره و عاشق زبانم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای فرزانه جون دست رو دلم نزار خونه مثل همی دیونه ها فقط به سرم میزنه این کار کنم اون کارو کنم بعد تو همین کارای روزانه خودمم موندم برادر شوهرم گفتم بیاد در مغازه بعد هر وقت دلش میخواد ول میکنه میره برا خودش اصلا ادم مسولیت پذیری نیست بعدم اینجوری نمیشه باید خودم برم مغازه تمام ذحماتم به باد میره از یه طرفی هم نمیدونم بچمو چکار کنم تو مغازه میبرمش خودم خیلی سختمه بچه هم همینجور مامانمم خواهرم میخواد بچش به دنیا بیاد گیر اونه بچه اولشه تا بگی هم لوسه خودش تازه اگه اونم نمیخواست بچش به دنیا بیاد بابام بعد چند وقت میگفت بیا بچتو ببر اسیر شدیم مغازتو تعطیل کن از این حرفا کاش یه ادم مورد اطمینان بود برجی 300میدادمش فقط صبحا 4ساعت برام نگهش میداشت ولی نمیتونم به کسی اطمینان کنم برا پسر اولیم دوستم بود خیلی هم قابل اطمینان بود ولی الان خودش بچه کوچیک داره
فرنازی چون پسرت خیل کوچیکه نمیشه اطمینان کرد . اگه آرومه بذارش مهد گلهای زندگی البته اگر و فقط اگر که آرومه و یه جوری خوابش رو تنظیم کن که توی مهد بخوابه و البته حساسیت بیش از اندازه هم نشون بده که یه وقت خدای ناکرده شربت خواب و یا چیزی بهش ندن
مهدیه جون مهد گلهای زندگی همین که بلوار مالک اشتر هست؟مال زن دکتر اکبری هسته؟ فرزانه جون امروز زنگ زدم مهد البرز گفت ما برای شیرخوارها 3تا مربی داریم یه نفرم برا تمییز کردنشون برا 10تا بچه اگه واقعا بیشتر از 10تا بچه نباشن خیلی خوبه ولی فکر نکنم اینا اول مهر میشه میبینن میان برا ثبت نام رو حرفشون وانمیستن آراد از همشون کوچیکتره میگفت الان تا 6ماه داریم میترسم بچهای بزرگتر بزننش شهریش برجی 190تومن الان بود گفت اول مهر تغییر میکنه اگه 200باشه میتونم 100تومن هم بدم به یکی از همونا بگم مواظبش بیشتر باشه یا اصلا این کار اشتباهیه؟؟؟؟؟؟؟؟///// حالا به نظر شما این مهد البرز با گلهای زندگی به بچها قرص خواب میدن؟
بچها از یه طرف میگم الان بزارمش مهد باهاشون اشنا بشه بهتره تا بعدا که بخواد همش گریه کنه تا وقتی عادت بشه براش خدا دارم دیونه میشم مهدیه جون از فکر کار کردن بیا بیرون اصلا ارزش نداره من اگه ول کنم زندگیم میریزه بهم مجبورم افرین فرزانه جون که از کار بیرون خوشت نمیاد
آره فرنازی !درد و دل امثال تو رو شنیدم ترسیدم واس پسرم و بی خیال شدم. دلم واست سوخت خواهر ولی خب اگه میشد توی مغازه همرات میبردی و نگه میداشتی از همه حالات بهتره هر چی باشه خیلی کوچیکه و واقعا به خودت نیاز داره یا اینکه یه پیشنهاد تو که میخوای پرستار پیدا کنی ببرش با خودت محل کارت،بچه و پرستار رو .هم به کارت میرسی و هم بچه جلو چشت هست.این بنظرم از همه چیز بهتره
فکر کنم همون بلوار مالک اشتر هست راستش من زیاد آدرس بلد نیستم. فرنازی فک نکنم با پول اضافه زیاد کار اضافه تری واست بکنن.در صورتی اضافه پرداخت کردی حتما چکشون کن. ضمنا اتاق زیر 6 ماه هاشون جداست از بزرگترها