2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54031 بازدید | 3664 پست
دخترم امسال کلاس پنجم میره میخوام برای تیز هوشان یا نمونه قبول بشه این دوسال میخوام خوب باهاش کار بشه
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروین جون من با نظرات فرزانه جون کاملا در مورد دکور خونه موافقم اما تایل شیشه ای بیشتر برای خونه های اسپورت استفاده میشه و سنگ آنتیک برای خونه های که تلفیقی از مدرن و آنتیک هستند یعنی در واقع برای یه خونه کاملا اسپورت بنظرم چیز زیاد جالبی در نیاد مثلا برای خونه هایی که مبل سلطنتی دارند معرکه است
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
فرنازی در مورد رشته نمیدونم چی بگم اما باید حتما رشته ای باشه که علاقه داشته باشی و متناسب با روحیاتت و استیلت باشه و مهمتر از همه که سیرجان باشه چون با وضعیت متاهلی شما و 2 تا بچه کار بسیار اشتباهی هست که بری شهر دیگه درس بخونی
مامان امیر علی شرمنده من اطلاعاتی در این زمینه ندارم تو خونه های کاملا اسپورت هم سنگ انتیک استفاده میکنن چون هم طرح کلاسیک داره هم طرحهای ساده که خودش رو مطابقت بده من اصلا تو خونم از سنگ انتیک طرح کلاسیک استفاده نکردم نمیدونم با روحیه من سازگار نیست.....خونه های کاملا اسپورت هم دوست ندارم حالت کافی شاپ داره باهاشون حال نمیکنم البته همه چیز سلیقه ایی هست و هر سلیقه ایی واسه خودش خوبهههه
مرسی مهدیه جون فرزانه جون احساس میکنم الان دیگه مدرک دیپلم داشتن واقعا خیلی کمه دلم نمیخواد بچهام بگن مامان چرا بقیه ماماناشون لیسانس فوق لیسانسن تو نیستی البته اگه بتونم با این وضعیت کار بچه اینا سخته
سلام سیرجانیها پارک ابی دلفین سانس خانوما و اقایون چه جوریه ؟هزینش چقدره؟ چند ساعت؟؟ رفتین تمیز هست؟راضی بودین؟ بچه تا چند ساله میزارن همراه ببریم ؟ ادرسش کجاست؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
پروانه جون نرفتم تا حالا ولی شنیدم یکی از سرسره هاش استاندارد نیست آدرسش هم دقیقا روبروی شهربازی کنار پارک ملت از یه طرفش بلوار عباسپوره و از طرف دیگه اش هم بلوار محیاشهر است واس زمان سانسش هم تلفنش گویا هست از 118 شماره اش رو بگیر و بزنگ و کاملا توضیح میده
فرناز جون منم یک مدت زده بود به سرم که درس بخونم رفتم مشاوره ....خلاصه همه چیز اوکی بود که شوهرم یک پیشنهاد عالی داد گفت برو کلاس زبان اگر دوست داشتی ادامه بده فرناز جون واقعا بچه ام داشت لطمه میخورد زندگیم در هم شده بود یکسالی رفتم دوباره استپ کردم که بچم کمی بزرگتر شه این درشرایطی بود که فوق دیپلم معماری هم داشتم ولی دیگه با بچه و....خدایی کشش خوندن نیست شب امتحان و بچه داری و.... ترجیح دادم کلاسهایی برم که به درد زندگیم بخوره
پروانه جون با بازیهاشون زیاد حال نمیکنم آخه 2-3 بار المپیک رفتن که میگن این هم در حد همون هست و من واقعا هیجانی دوست دارم یه چیزی در حد تم ملی!!!!!!!